Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 milyona çıkmışız
Yok artık ya
Göksel istediğini alır bu gidişle benden demesi

Zamalek TV, kulübü yöneten geçici komitenin resmi kararını yayınladı: "Komite, Mostafa'nın Fransa'ya transferini kalıcı olarak kapattı, ASSE'nin özrü kabul edilmedi. Mostafa bugün antrenmanda yaptıklarından dolayı G.Saray'a da gönderilmeyecek ve ceza verilecek."
@Elwatan_Sport

L'Equipe

Olympiakos defans oyuncusu Pape Cissé'yi kiralayan Saint-Etienne, Zamalekli Mohamed'i de kadrosuna katmaya çok yakın. Fatih Terim'in Mohamed'i istediğini açıklamasına rağmen oyuncu, G.Saray'a değil, 4,5 yıllık sözleşmenin kendisini beklediği Yeşiller'e gitmek istiyor

Galatasaray'ın 18 aylık kredi karşılığında Şubat ayında 2M dolar ve sezon sonunda 3M dolar satınalma opsiyonu - bir sonraki satıştan verilecek pay hariç - ödeyebileceğini belirtti. Saint-Etienne ise peşin 5M dolar veriyor.

Her şeyden önce oyuncu, Galatasaray'a değil, dört buçuk yıllık sözleşmenin kendisini beklediği Yeşiller'e gitmek istiyor. Menajeri de, Fransa'nın kendisine Avrupa'da daha iyi bir sıçrama tahtası sunacağına inanıyor.

Paraya ihtiyacı olan ve Al Ahly tarafından on altı yıldır (2015 hariç) şampiyon unvanından mahrum kalan Zamalek, Mohamed'i satmak istiyor ama taraftarlarının tepkisinden de korkuyor.

1611820333067.webp

Zamalek TV, kulübü yöneten geçici komitenin resmi kararını yayınladı: "Komite, Mostafa'nın Fransa'ya transferini kalıcı olarak kapattı, ASSE'nin özrü kabul edilmedi. Mostafa bugün antrenmanda yaptıklarından dolayı G.Saray'a da gönderilmeyecek ve ceza verilecek."
@Elwatan_Sport
Komedi gibi ülke bunlarınki de
Gazete gece yaptığı haberi sabahına yine kendisi yalanlıyor
Hani 2 gün içinde Türkiye'ye uçuyordu

Onyekuru kendi cok istedi bize gelmeyi monaco ile antrenmanlara çıkmadı yoksa bizim çapsız aponun alaacagi yoktu
kardo ben topcu olsam yabanci olsam albayragi görünce kabul etmem, dogru dürüst türkce yok ingilizce desen hic yok, allah askina bunlar önemli detaylar, bunlara önem vermeyen yönetim ztn biz anca buyuz demek istiyor, dursun fernandoyu nasil getirdi, adam cityden geldi be oynayan adam, sakir sakir cenk ergün ingilizcesiyle adami ikna etti, dedigim gibi ben olsam bende gelmem!

DAILY MAIL

West Brom, Galatasaraylı golcü Mbaye Diagne’nin kiralanması için kulübüyle anlaştı. Sa Allerdyce, Okay Yokuşlu için de nabız yokluyor. Haziran’da sözleşmesi bitecek olan DeAndre Yedlin, Galatasaray ile görüşüyor.

1611820587910.webp

Belki futbolcuda bunlar beni kiraladı ama almazlar geri dönerim korkusu var, bilemedim.
L'Equipe

Olympiakos defans oyuncusu Pape Cissé'yi kiralayan Saint-Etienne, Zamalekli Mohamed'i de kadrosuna katmaya çok yakın. Fatih Terim'in Mohamed'i istediğini açıklamasına rağmen oyuncu, G.Saray'a değil, 4,5 yıllık sözleşmenin kendisini beklediği Yeşiller'e gitmek istiyor

Galatasaray'ın 18 aylık kredi karşılığında Şubat ayında 2M dolar ve sezon sonunda 3M dolar satınalma opsiyonu - bir sonraki satıştan verilecek pay hariç - ödeyebileceğini belirtti. Saint-Etienne ise peşin 5M dolar veriyor.

Her şeyden önce oyuncu, Galatasaray'a değil, dört buçuk yıllık sözleşmenin kendisini beklediği Yeşiller'e gitmek istiyor. Menajeri de, Fransa'nın kendisine Avrupa'da daha iyi bir sıçrama tahtası sunacağına inanıyor.

Paraya ihtiyacı olan ve Al Ahly tarafından on altı yıldır (2015 hariç) şampiyon unvanından mahrum kalan Zamalek, Mohamed'i satmak istiyor ama taraftarlarının tepkisinden de korkuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 110695

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pazartesi salı mohammed-irfan-yedlin-youusuf hepsi bizdeydi dünden itibaren olumsuz haberler pompalanmaya başladı..bugün herşey olumsuza döner yarın da Ali Naci Galatasaray transferi kapattı der. Yazın birebir aynı senaryo oldu cagne de hiçbir yere gitmeyecek WBA haberleri de hikaye bana kalsa babele razıyım bu deliden kurtulalim yeter ki bu kadronun zaten şampiyon olması çok zor bir çöpten kurtuluruz belki .

Rıdvan Marsilya yalanı attı ortaya , ne dış basında haber var ne de başka yerde.
Şimdi de Gökselin ağzında Marsilya.
Hayırlı işler , hepsi aynı yolun yolcusu.

@Elwatan_Sport
Sene sonu Fener salça olmaz ise ben de birşey bilmiyorum.

Rıdvan Marsilya yalanı attı ortaya , ne dış basında haber var başka yerde.
Şimdi de Gökselin ağzında Marsilya , hayırlı işler.
Twitter'da arattım bir tane bile bulamadım ben de
Fransızlar hep Türk basını kaynak göstermiş. Bir de Göksel'in açıklamalarını...
fbli sayfalar felan da var aralarında :red: Biz alamasak da Galatasaray'a gitmesin kafasında herhalde kuş beyinliler

İrfan için çıktığımız 6 milyon bile fazla
Vermiyorlarsa Seri'yi getirelim yıl sonuna kadar

Sene sonu Fener salça olmaz ise ben de birşey bilmiyorum.

Şampiyon olurlarsa acur bunlara çok sağlam bir forvet getirir Mohammedle falan ugrasmazlar bu kadar hile hurdaya sampiyon olmamaları gerekir adamlar karşılıksız yaptı bu yatırımı karsiligi gelmeye başlarsa varını yoğunu döker bu duzenbazlar

Günaydın gerçek Galatasaraylilar .Antep maçı var takımda kaos var bir kişi çıkıp konuşmuyor elimizdeki luyindama kadro dışı diyorlar ses yok cagne gitti diyorlar ses yok hoca konuşmaması gerekenleri konusuyor hem yönetim hem hoca Mayıs'ta gidecegim diyor bu takımın şampiyon olması mümkün mü?
Antep maçında görün emre akbaba ve belhanda gene ilk 11 de sekidika kerem ozornafor süs gibi kenarda duracak .
Duran toplar on direğe atılacak . Büyük bir değişim gerekti seçim olsaydı çok iyi olurdu sene sonu sözleşmesi bitecek oyuncuları kacirabiliriz pandemi sadece bize var mitinglere Uludağ'da parti yapanlara yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt