Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu mısırlı için 5m para istiyorlardı 8m para nerden çıktı

Arapçayı söktün he

1611615915661.webp

yok yaw ingilizcemiz sağolsun

Tek basina forvet oynar mi? Hatay da transfermarkta göre baya gol atmaya sol acik olarak oynarken baslamis. Sizin forvet Diouf degil mi? Ya da cift forvet mi oynuyorlar?
Saha içindeki oyunculara göre değişiyo.Selim oyunu yönlendiriyosa çift forvet gibi oynuyolar.Aaabid yönlendirirse kanat forvet tarzı gibi oynuyo ama oyun içinde Diouf'a çok yaklaşıyo gol atmak için..

Yali cocugu + acun cidden gözlerini karatmislar
Altay
Nazim serdar Atilla Caner
Gustavo Irfan
Osayi Özil Pelkas
Samatta

bu ne lan Allahsizlar. Bir de yedekleri de full.

Muslera
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Emre K. Belhanda Onyekuru
Diagne/ Falcao

defans + gk haric eziliriz
Falcao zaten yok öylesine yazdim
bukadar kötü kadro planlaması olmaz tam gerizekalılar. irfan sol ayak. mesut sol ayak. gustavo sol ayak. 3 sol ayak ortasahamı olucak :D

Renktaş çoğu dediğine katılıyorum. Özellikle orta sahalar bence de bizim lig için pek uygun olmayabiliyor ancak yeni jenerasyonla birlikte liglerinin de biraz daha geliştiğini düşünüyorum. Mesela bu sene Midjyland grupta Liverpool'dan falan puan kaptı, biz yapabilir miydik? sanmıyorum. Kopenhag geçen sene yarı finali kaçırdı. Başakşehirin üzerinden tır gibi geçti . Şu an özellikle İtalyan ve Alman takımları oraya maden gibi bakıyor. Şu anda zaten bizim hemen altımızda UEFA ligler sıralamamızda. Maksimum bir kaç seneye de geçecek gibi.
Futbol kültürü olarak ve lig kalitesi olarak Danimarka, İsveç'e katılıyorum ama son dönemde Norvec, Finlandiya aşırı geriye gitti.Bir de özellikle Danimarka felan Ajax'in arka bahçesidir,oradan düşük maliyetli wonder kid çıkarmak çok çok zor.Son dönemde biraz Afrikalı göçmenler hem fizikli hem teknik hem de tempolu fark yaratıyor.Avrupa kültürü aldığı için de mental sorunları olmuyor,bunlara da bakılabilir.

Bursanin championshipte yilin oyuncusu mu ne secilen,istatistigi iyi bi ortasaha vardi aldigi,o niye tutmadi lan?osayi de videolarda hizli ama dengesiz duruyor rodrigues gibi.bakalim ne yapacak

Bu arada TV8 Boykot Twitter da TT şu an 👏
Ben bu K.O.Ç geldikten sonra tüm birikimimi çektim ykb'den 1 lira var içerde köpek gibi arıyorlar her ay size özel vade vs diye. Galatasaray düşmanı adamın bankasına para yatırmıyorum diyorum susuyorlar

Bu arada Hauge Milan’a gittiginde yine kacirdik diyenler vardi ama benim Milan’da izledigim Hauge’nin daha cok pismesi lazim. Bize gelseydi 1-2 macindan sonra cok sallayanlar olurdu bu mu ovulen Hauge diye. Oyun icinde bazen kayboluyor, ozguven ile alakali da olabilir.

Skov Olsen de danimarka liginde show yapiyordu ama Bologna’da duzenli olarak oynatmiyorlar, ilginc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt