Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Arapçayı söktün heFransızları reddetmişler
2m kiralama 6 m satın alma teklif etmişiz
Bitmeye yakınmış
inş doğrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arapçayı söktün heFransızları reddetmişler
2m kiralama 6 m satın alma teklif etmişiz
Bitmeye yakınmış
inş doğrudur
8m mu toplam. İnşallah hakkını verir.
Bizim adımızı duyan avucunu ovuşturuyorbu mısırlı için 5m para istiyorlardı 8m para nerden çıktı
Saha içindeki oyunculara göre değişiyo.Selim oyunu yönlendiriyosa çift forvet gibi oynuyolar.Aaabid yönlendirirse kanat forvet tarzı gibi oynuyo ama oyun içinde Diouf'a çok yaklaşıyo gol atmak için..Tek basina forvet oynar mi? Hatay da transfermarkta göre baya gol atmaya sol acik olarak oynarken baslamis. Sizin forvet Diouf degil mi? Ya da cift forvet mi oynuyorlar?
Haber yeni mi
Bundan sonra st etienne olaylari basladi22:58'de girmiş
bukadar kötü kadro planlaması olmaz tam gerizekalılar. irfan sol ayak. mesut sol ayak. gustavo sol ayak. 3 sol ayak ortasahamı olucakYali cocugu + acun cidden gözlerini karatmislar
Altay
Nazim serdar Atilla Caner
Gustavo Irfan
Osayi Özil Pelkas
Samatta
bu ne lan Allahsizlar. Bir de yedekleri de full.
Muslera
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Emre K. Belhanda Onyekuru
Diagne/ Falcao
defans + gk haric eziliriz
Falcao zaten yok öylesine yazdim
Dolar olarak 5.5 istemiyorlar mıydı? taksite vade farkı mı koydu piramitçiler acabaevet ama dolar
6.5m euro yapıyor
Haber yeni mi
Dolar olarak 5.5 istemiyorlar mıydı? taksite vade farkı mı koydu piramitçiler acaba
Futbol kültürü olarak ve lig kalitesi olarak Danimarka, İsveç'e katılıyorum ama son dönemde Norvec, Finlandiya aşırı geriye gitti.Bir de özellikle Danimarka felan Ajax'in arka bahçesidir,oradan düşük maliyetli wonder kid çıkarmak çok çok zor.Son dönemde biraz Afrikalı göçmenler hem fizikli hem teknik hem de tempolu fark yaratıyor.Avrupa kültürü aldığı için de mental sorunları olmuyor,bunlara da bakılabilir.Renktaş çoğu dediğine katılıyorum. Özellikle orta sahalar bence de bizim lig için pek uygun olmayabiliyor ancak yeni jenerasyonla birlikte liglerinin de biraz daha geliştiğini düşünüyorum. Mesela bu sene Midjyland grupta Liverpool'dan falan puan kaptı, biz yapabilir miydik? sanmıyorum. Kopenhag geçen sene yarı finali kaçırdı. Başakşehirin üzerinden tır gibi geçti . Şu an özellikle İtalyan ve Alman takımları oraya maden gibi bakıyor. Şu anda zaten bizim hemen altımızda UEFA ligler sıralamamızda. Maksimum bir kaç seneye de geçecek gibi.
Ah geceler sensiz geceler...

3ünü düşmana göster geri çekMuhammed
Boupendza
Kenan Karaman
rotasyonu
var bi hayalimiz
Ben bu K.O.Ç geldikten sonra tüm birikimimi çektim ykb'den 1 lira var içerde köpek gibi arıyorlar her ay size özel vade vs diye. Galatasaray düşmanı adamın bankasına para yatırmıyorum diyorum susuyorlarBu arada TV8 Boykot Twitter da TT şu an![]()