Emre Yildiz
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.137
- 1.563
İyi çıkarsa kulübü 10 milyon isteyecek bu sefer deHalil iyi çıkarsa yeni gelen yönetim bonservisini alır.Bizim formamızı giyen bizden ayrılmak istemiyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi çıkarsa kulübü 10 milyon isteyecek bu sefer deHalil iyi çıkarsa yeni gelen yönetim bonservisini alır.Bizim formamızı giyen bizden ayrılmak istemiyor..
Gelip esecekse alamayız zaten de benim tahminim 4-5 maç kazandırırsa uygun bi bonservisle alırız..İyi çıkarsa kulübü 10 milyon isteyecek bu sefer de
Nereye alıyorsun Murat?Gelip esecekse alamayız zaten de benim tahminim 4-5 maç kazandırırsa uygun bi bonservisle alırız..
Yeni gelen yönetim tepki çekmemek için ilk transfer döneminde iyi işler yapar bence..Nereye alıyorsun Murat?
Vedati Alamadiniz Mert Hakani alamadiniz simdide Irfani alamayicaklar alamamalari sorun degil futbolcu glemek istemez fiyati yuksektir anlarim Gelmek isteyen adamlari bile alamiyorsaniz sizin yapcaginiz isin agzina yuzune tukureyim baceriksiz adamlar.
Neler neler yazarim ama tek atimlik kursunum bile yok Bunlara oy atanlarin elleri kirilsinAbi sakin ol
Muhtemelen yokOnyekuru'da opsiyon yok ise görün o zaman kaosu.Kaç kişi ban yer tahmin etmek zor.