Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Transferi için Konuşulan rakamlar çok yüksek Yönetim bizi Elinden oyuncu kaçırmaya alıştırdı Transfer beceriksizliğine de alıştırdı. İrfana yüklü para verilmesini doğru bulmuyorum. Hayırlısı ne is o olsun Fener alır veya almaz zaten randevu alıp görüşmek istemeleri 5 Gün kala niyetlerini ortaya koymuştur.

Gokselde Irfani Fenere verirse omur boyu gun yuzu gormez umarim. senin gibi Galatasarayli sevsinler sagindan solundan onunden arkandan Bu sene hepinizi ust uste koyup sampiyon olamazsak bize de yaziklar olsun Bu beceriksiz Cengize Apoya ragmen.

Kimse sana 7 veya 10 ver demiyor. 4 + oyuncu + sonradan pay verip alırsın adamı. Ama bunun için önce çap olması lazım. Bizim çapsız HAİNlerde hiçbir özellik yok. Aponun tipe baksan 1 km uzaklaşırsın.

Bakın görün. Yok 10 yok 15 istiyorlar hepsi yalan. Fener 3-4 M + oyuncu + pay verip alınca göreceğiz hepimiz.

şu karbanat eroldaki imkanların yarısı İmparator da olsaydı yada bizm yönetim bu kadar beceriksiz olmasaydı İmparator 4 sene üst üste şampiyonluk rekorunu kırardı

şu karbanat eroldaki imkanların yarısı İmparator da olsaydı yada bizm yönetim bu kadar beceriksiz olmasaydı İmparator 4 sene üst üste şampiyonluk rekorunu kırardı
Vardi o imkan. Adiller, tarik camdallar, Diagneler hep imparatorun ok verdigi isimler. Seviyoruz ama objektif olalim .

ya renktaş opsiyon olursa bu bedel transfer bütçesinden düşüyor diye kaç kere dedi burdakiler
Zorunlu opsiyon düşer renkdaş.

Zorunlu olmayan opsiyonda sıkıntı olmuyor ki.
Zorunlu opsiyon koyulmamali da zaten.

Normal opsiyon koysalar , en kotu birini satıp alırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt