Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Len ne gerizekalı adamlara kaldık yahu..

Sene başında bedava josef i aboubakar ı almadılar şimdi forvet ortasaha arıyoruz fellik fellik

Şimdi de bedava hulk var alex teixtiera var gidip mal mal bonservis kösülecekler.

Bu işlerde abuk subuk dengeler dönmüyorsa bi yerlerde bazılarının dayıoğulları amcaoğulları zengin edilmiyorsa hiçbirşey bilmiyorum

Diyagonal Haber

@DiyagonalHaber

·
7d

Deandre Yedlin | Futbolcu 15 gün önce Galatasaray’a önerildi . Galatasaray futbolcunun şartlarını öğrenip resmî teklif yapmadı. Eğer Galatasaray’ın İsmail transferi sezon sonuna kalırsa o zaman Galatasaray oyuncuya resmî teklif yapabilir.

Yok mu yalan bir forvet haberi fb maçına babel ile çıkacağız bu gidişle

Yok mu yalan bir forvet haberi fb maçına babel ile çıkacağız bu gidişle
İmmobile’i kiralayabilirmişiz renktaş hocasıyla sorun yaşıyomuş son duyumlara göre.

Hatta başkan artık bu taraftar daha fazlasını hakediyo diyerekten bizzat Giroud’u getirmek için komite kurmuş o olmazsa alternatifleride hazırmış M.B,D.O

Eğer bu transferler yapılırsa hoca 442 ye geçicekmiş kaynağım çok güvenilir bu arada.

Len ne gerizekalı adamlara kaldık yahu..

Sene başında bedava josef i aboubakar ı almadılar şimdi forvet ortasaha arıyoruz fellik fellik

Şimdi de bedava hulk var alex teixtiera var gidip mal mal bonservis kösülecekler.

Bu işlerde abuk subuk dengeler dönmüyorsa bi yerlerde bazılarının dayıoğulları amcaoğulları zengin edilmiyorsa hiçbirşey bilmiyorum

Arkadaşlar yönetimin saçma sapan işlerle yaptığına katılmakla beraber Josef ve Aboubakar’ın da bizimle ismi çıktı. Burada yapılan yorumları hepimiz gördük.

Şuan Taylan ortasahayı tek başına sırtlamasına rağmen hala insanların gözüne giremiyor önyargıdan dolayı , iki tane kötü sonuc aldıgımızda sakat platinli Josef ve Aboubakar’ı aldılar diye 3000 mesaj gelecekti , aynı şekilde Demba Ba içinde aynı kaç tane mesaj okuduk.

Yusufu zorla çaktılar resmen. Bıktım lan şu ligdeki çöp yabancılardan,6 ay sonra gitsin diye sövecez. Adamın Etebodan fazlası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt