- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Niye yapilsin kiOpsiyon yoksa gece aciklayabilirlermi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yapilsin kiOpsiyon yoksa gece aciklayabilirlermi?
Harbiden profil resmini koymanın amacı kulaklarının çınlamasını mı istiyorsun ne alaka yahusen kim oluyorsun da hesap soruyorsun?

Özil gelince onu kanata atsınlar da performansı düşsün diye bekliyorum Akbaba'nın yerine bize çok iyi olurmuş.yunanistan galatasarayin cocugundan daha iyi maalesef

Özil gelince onu kanata atsınlar da performansı düşsün diye bekliyorum Akbaba'nın yerine bize çok iyi olurmuş.
üzerindeki formadan ve içindeki lavuktan nefret eden biriyim.Neden dedim hesap sormadım sorsam anlardınsen kim oluyorsun da hesap soruyorsun?
İmmobile’i kiralayabilirmişiz renktaş hocasıyla sorun yaşıyomuş son duyumlara göre.Yok mu yalan bir forvet haberi fb maçına babel ile çıkacağız bu gidişle
Len ne gerizekalı adamlara kaldık yahu..
Sene başında bedava josef i aboubakar ı almadılar şimdi forvet ortasaha arıyoruz fellik fellik
Şimdi de bedava hulk var alex teixtiera var gidip mal mal bonservis kösülecekler.
Bu işlerde abuk subuk dengeler dönmüyorsa bi yerlerde bazılarının dayıoğulları amcaoğulları zengin edilmiyorsa hiçbirşey bilmiyorum
Çok beklemeyeceğiz gibi. Güzel