Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama&Diagne satışı olursa

Sağ beke İsmail Çokçalış , Stopere Kaan Ayhan geldikten sonra İrfanı istediği yere verebilir Başak

Mohamed önemli hamle olacak onyekuru gibi 5 milyon Euro bandında bitirmemiz lazım

Orta sahaya 3-4 milyona bir sürü wonderkid alınabilir

Şu İrfan muhabbetini bitirsinler artık çok sıktı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reyz luyindamayı satıp 1-2 kademe altı oyuncuyu alıp stopere koymakla neyi amaçlıyoruz

MuMo - Kaan - Yusuf - SağBek bunları bir şekilde getirsinler kimse İrfan falan demez alkışlar geçer. İyi bir çift yönlü orta sahayı yazın daha sağlıklı bir şekilde halledebiliriz İrfan olmayacaksa. Kaan olacaksa opsiyon falan da istemiyorum yaza kadar bizi 3 mevkide kurtarabilecek seviyede bir futbolcu, tam bir Joker.
Bizim orta saha cok zayif fener ve bjka gore malesef sampiyon olamayız

Aga bunlar Dursunun aldigi Adamlari ne Guzel satiyolardi ama kendi aldiklari adamalari satamiyorlar dikkatinizi cekti mi bilmiyorum sattiklari adamlarin cogu hep Dursunun aldigi adamlar.

Valla Marcao'yu mümkünse satmayalım acilen sözleşmesini uzatalım. Gomis'i 6 milyon euroya satıp kar ettik derken yerine doldurmak için 30 milyon euro harcadık yine yeri dolmadı. Ujfalusi den sonra adam akıllı stoper bulduk zaten kalmasından yanayım

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao'yu bence de satmayalım mümkünse ama bu transferleri alırsak sene sonu için en az 10 m'luk taahhüt vermiş oluyoruz. Luyindama ile bunu kapatıp, maaş bütçesi vs diye bir yatırım koyabilirse yeni yönetim o zaman Marcao kalsın. Ama Ffp bitmesine rağmen çok zor olarak görüyorum

sezon sonunda sözlesmesi bitecek gayet iyi sag bekler var. @Enes Dalmış

aurelio buta - bu sene biraz düsüse gecti ama scout ekibi bakabilir
deandre yedlin - rosier gibi, hatta ondan cok daha atletik bir oyuncu en formda haline bakarsak. defansif yönü idare eder.
youssouf sabaly - tüm futbol hayati fransa 1.liginde gecti, psg alt yapisi hücum gücü pek tatmin etmez ama caliskan oyuncu. sol bekte de oynuyor
gonzalo montiel - lyon ve roma kapisiyormus bunun icin, genc arjantinli
kenny lala - zeki bir oyuncu, asist yapma kabiliyeti var
elseid hysaj - hücumda cok etkili sayilmaz ama serie a bizim ligden daha zor bir lig

6 tane serbest kalacak kaliteli bek varken bunlardan birini alamamak beceriksizlik olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt