Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet alsalar yeter başka transfer yapamaz bunlar. En elzem ihtiyaç forvet bence gerçi onu da pek alabileceklerini sanmıyorum ama forvetsiz bu sezon şampiyonluk hayal. Bir Sörloth gibi adamımız olsa şampiyonluk gelir.

bence tam tersi boşta olan niasse gibi birini alalım yeter diagne babel illaki atarız gol

önemli olan orta saha çok kırılgan nakamba sertlik teixeira kalite katar

rıdvan noldu toton tutuştu galiba irfan galatasaray'a gelecek diye. mamalanmışsın belli ki üç gündür dilinden düşürmüyorsun irfan'ı.

bu oyunlara gelmeyelim. bunlar fiyat artırıp GALATASARAYımızı zarara uğratma çabaları... Fatih hocam bu kirli amatör kötülükleri gördükçe hırslanıyordur.

İrfancan Kahveci’nin arka üst adelesinde yırtık tespit edildi. 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Aşağılıklar,İrfan Can bize gelmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Tiksiniyorum bu kahpelerden. Artık bunları görünce midem bulanıyor. Koduğumun şerefsizleri. GÖTsel,iblis ve diğerleri.

Marsilya orta saha oyuncusu Sanson’u 17 milyon karsiliginda Aston Villa’ya satiyor. Yerine Irfan’i rahatlikla alabilirler.

İCK transferi bizim için sona erer hadi şimdi diğerlerini bitirelim. Yedlin-Yusuf ve Mohamed gelsin kadro genişliği ile kurtarırız işi Cagne ve Etebo gider.

İrfancan beni Galatasaray'a vermezseniz kendimi sakatlarım deyip kendini sakatlamış.

İrfan Can Kahveci, üst arka adalesindeki yırtık sebebiyle 1 ay sahalardan uzak kalacak. (A Spor)

Kalk masadan kalk kalk kalk. Çek salih uçanı falan

1 ay sakatlık haberi gerçekse irfanı kimse almaz.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt