- 6 Eylül 2014
- 93.840
- 64.621
- 4.608
Bu hainlerin eline dustuk birkere bu aciyi cekecegiz arkadaslar. Bu aci bizi güclendirecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk oynuyor , biri çıksa Luyindama oynuyor , kupada Emin oynuyor.Ozornwaforu da kiralar bunlar benden demesi. Sonra bi sakatlıkta stoperde kim oynayacak diye düşünürüz
Niye engelliyorsun. Yakalayip kafesine soksanaBenn bikac kez yuz verip,engelliyorum hemen
Sorma bir de Konya maçından önce Konya'da iş bitecek diyorlardı. Konya maçında kötü oynayınca adamlar vazgeçmişti. İki maç kıpırdanınca bir daha istiyorlar. Bir de bunlara veriyoruzEee sekidika niye gidiyor. 16 kural oldu ya
kaburgam sirtima yapisiyo,bi kemigim kicimi acitiyo,ne gobuscaniKeyfin nasıl göbüşcan ?
UgrasamiyorumNiye engelliyorsun. Yakalayip kafesine soksana

Abin çıtır tavuk topu gömdü bugünkaburgam sirtima yapisiyo,bi kemigim kicimi acitiyo,ne gobuscani
Saampiyon olursak yeriz hep beraberceAbin çıtır tavuk topu gömdü bugün
Ugrasamiyorum
Lan 2 dk bi girip haberlere bakayım dedim yine stres doldum. Sokayım böyle plana da stratejiye de. Fb gidiyor 2 mye pelkası alıyor sezon başından beri aldığı katkı belhandanın 1 sezonda anca verdiği katkıya eşit. İrfandan başka adam mı yok git yunanistana kamyonla adam var böyle maliyetsiz
bi patlayis daha