- 30 Ağustos 2009
- 30.209
- 20.156
- 2.593
Belirtmiş idik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10M lik arap hesaplari mostafa zu St etienne girdiİlk defa gördüm sayfayi ama baya takipcileri var. Üstüne spor medyasinin cogu takip ediyor.
Bizden kaçan büyük futbolcuları söyledim. Mohammed'in büyük futbolcu olmayacağını nereden biliyoruz ?Mohamed ile adi gecen oyuncularin arasinda 5 gomlek fark var
Sergen Zeren Galatasaray'da.
Moderi apar topar brighton çağırdı takıma. 2. yarı eplde oynayacak. Ona da çok üzülmüştüm tam aradığımız adamdı vallahimoder 2 oldu benim için canım epey sıkıldı
Kan kokusu alan kaplan gibi gol kokusu alıyor şerefsiz
Arkadas yazin scout ekibi ile bulunan isimleri gördük..istenilen oyuncuları gördük...hangisini alabildiler..hague,moder, Kaan Ayhan, kamil jozwiak, coulibaly..sanki yurt dışında bulunan istenen oyuncuları yönetim sak diye aliyor..coulibaly denen oyuncuyu 2 milyon euroya alamadi bu yonetim yahu neden bahsediyorsun..izlenilen istenilen oyuncular medyaya sızdi yaz transfer döneminde..sonuç ne..yani sadece irfanı mi izlediniz demek dogru degil..bu yönetim yurt dışından transfer yapmada is bitirmede mahir degil..en büyük sebepten yurt dışında taksitti vadeydi kabul etmiyorlar.Olurmu canim, sayin Fatih Terim ve muhtesem scout ekibimiz 10milyonluk Irfan pesinde! Sonrada capsiz yonetime suc bulurlar adam alamiyorlar diye. Tamam yonetim rezalette, siz ne is yapiyorsunuz usta. Irfan'imi izlediniz bunca zaman. Kulup tarihinin acik ara en kotu yonetim, teknik kadro, scout ucgeni var malesef.
Moderi apar topar brighton çağırdı takıma. 2. yarı eplde oynayacak. Ona da çok üzülmüştüm tam aradığımız adamdı vallahi