Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifler satmayı beceremiyor ki, en büyük problem bu. 1 milyon euroluk limitle forvet, orta saha, ön libero, sağ bek, stoper kovalıyoruz. İhtimal var mı siz düşünün.

Ortasahaya bir çöp bile alamayacak bu beceriksizler ordusu anlaşılan. En azından aytaçı alsaydınız lan rezil herifler. Hocam artık Bartuğu deneme zamanı geldi yapacak bişey yok. Henüz nitelik yönünden katkı vermez ama nicelik olarak en azından rostadyona girsin

Yoneticiler icin kolayi 4-5 gün sonra ortaya cikmazlar bitis

St ettienne ulan ne utanmaz kulüpsün hazır bitiricez çıksana aradan olum başka forvet mi yok uğraş uğraş sonra başkasına kaptır.... Vallahi sıkıldım bu muhabbetten yav

Bedavaya Adem Büyük ü verdiği Malatya’dan Yusuf u alamayan yönetim in Mısırlı oyuncuyu alabilmesi , bu yönetimin boyunu aşan işler

Bu yönetim harbi çıldırttı insanları her dönemleri diğerinden daha beter oluyor. Koca başkan oyuncunun ayağına gidiyor boş geliyor bu olmaz abicim olmamalı. Biz bu ligin sefiriyiz her konuda. Senin bir ağırlığın olacak .. gelelim ikinci başkana oda her oyuncuya ve klubüne teşekkür edip geri dönüyor bunlar normal şeyler değil, Oyuncu zaten satamıyoruz biz bu karizmayı kaybettik bence. Her laflarında ülkenin en büyük markası diyorlar ama icraat yok. Bu markayı en çok zedeleyenler bu tip yöneticiler malesef.

Apo başkan hiç twit falanda favlamıyor. En son ROKun biz şampiyon olacağız twitini favlamış ne alaka ya hiç mi gündem takip etmiyorsun başkan bir küfür etmediği kaldı sizle geçtiği dalgayı Abdülkerim le geçmiyor bayadır.

irfan eger mhy gibi kıçı başı oynamazsa sezon sonunu beklerse mutlaka alırız

Olurmu canim, sayin Fatih Terim ve muhtesem scout ekibimiz 10milyonluk Irfan pesinde! Sonrada capsiz yonetime suc bulurlar adam alamiyorlar diye. Tamam yonetim rezalette, siz ne is yapiyorsunuz usta. Irfan'imi izlediniz bunca zaman. Kulup tarihinin acik ara en kotu yonetim, teknik kadro, scout ucgeni var malesef.
Arkadas yazin scout ekibi ile bulunan isimleri gördük..istenilen oyuncuları gördük...hangisini alabildiler..hague,moder, Kaan Ayhan, kamil jozwiak, coulibaly..sanki yurt dışında bulunan istenen oyuncuları yönetim sak diye aliyor..coulibaly denen oyuncuyu 2 milyon euroya alamadi bu yonetim yahu neden bahsediyorsun..izlenilen istenilen oyuncular medyaya sızdi yaz transfer döneminde..sonuç ne..yani sadece irfanı mi izlediniz demek dogru degil..bu yönetim yurt dışından transfer yapmada is bitirmede mahir degil..en büyük sebepten yurt dışında taksitti vadeydi kabul etmiyorlar.

Moderi apar topar brighton çağırdı takıma. 2. yarı eplde oynayacak. Ona da çok üzülmüştüm tam aradığımız adamdı vallahi

nesinede 240p izlediğim ilk maçta anladım buyuk topçu olduğunu
canımı acıtıyor epey
lewandowskiden sonra polonyanın 1.numaralı adamı olur ilerde canımızı daha da fazla acıtmak ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt