Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Bounpenzayi bir tek ben mi istiyorum.
Bounpenza in
Mohamed out
diyenler bir like atsin sayimizi bilelim
Iki transfere de olumlu bakıyorum ama mohamed için çok $$ istiyorlarsa kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bounpenzayi bir tek ben mi istiyorum.
Bounpenza in
Mohamed out
diyenler bir like atsin sayimizi bilelim
İzlandalı o kanka ya :dSigdursun?![]()
![]()
boupendza için çok daha $$$ isterlerIki transfere de olumlu bakıyorum ama mohamed için çok $$ istiyorlarsa kalsın
Sadiq banko 30 yaşında vardır ya. Yüzü çökmüş adamınKuzey ligleri özel ilgi alanım. Hiç birinin olmayacağını biliyorum ama şöyle bir liste yapayım, bize uyacak şekilde;
Júnior Brumado - Oyuncu profili 20/21 - 21 yaşında Pivot santrafor. Biraz savruk. Büyük potansiyel olarak görülüyordu ancak beklentiyi karşılayamadı. Yakın bir zamanda patlama yapması muhtemel.
Ibrahim Sadiq - Oyuncu profili 20/21 - Nordjaelland'ın Gana'da kurduğu akademisinden. Yine büyük potansiyel. Daha çok kanatta tercih ediliyor. Bu sene doğru düzgün süre alamadı.
Allan Sousa - Oyuncu profili 20/21 - Hareketli forvet. Yine kanat oynayabiliyor. Babel gibi ama biraz daha hızlısı. İstatistikleri bu sene iyi.
Haji Wright - Oyuncu profili 20/21 - Tam Fatih Terim santraforu. Schalke'de falan tutunamamış ama bu sene Danimarka'da iyi işler yapıyor.
Seneye sözleşmesi bitiyo.Boupendza daha uygun bi maliyetle alınır..boupendza için çok daha $$$ isterler
Kimseyi vermesinler yerine adam alamayacakları belli eldekinden de olmayalım
boupendza için çok daha $$$ isterler
Tekrar yaziyorum
Bounpenza > 2x mohamed
Serdar ve denizi verip irfani aldilar herhalde
Karşılığında bir şey almaya gerek yok bu ikiliyi yollasakta yeterAkbaba veya Ömeri takasta kullanabiliriz aslında.
Norveçli balıkçılarla aynı denizi paylaşıyorlarİzlandalı o kanka ya :d