Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bir gelişme var mı diye kaç sayfa okudum ama karşılaştığım manzara

50 sayfa Rodop bunağının saçmalıkları

75 sayfa mohamned'in gidişi

75 sayfa İrfan alınsın mı alınmasın mı

Haa bir de 20 sayfa sergen'in alakasız replikleri var

Bu nasıl nöbet yaa

Umarım bir an evvel biter

mohammed mostafa nerde kaldın gözüm yollarda

Fatih Terim'e kızmakla kalmadım başka türlü söylemlerdede bulundum malatya maçında emre akbaba çöpüne nasıl tahammül ediyor diye.Adam bu yönetimin transfer yapamayacağını bildiği için emre akbabayı futbolcu olduğuna ikna etmeye çabalıyor.

Bir de hoca açıklamasaydı transfer istediğini ve istediği isimleri bu yönetim kesin biz alıyorduk da hoca istemiyora getirecekti olayı.

Ulan bir gelişme var mı diye kaç sayfa okudum ama karşılaştığım manzara

50 sayfa Rodop bunağının saçmalıkları

75 sayfa mohamned'in gidişi

75 sayfa İrfan alınsın mı alınmasın mı

Haa bir de 20 sayfa sergen'in alakasız replikleri var

Bu nasıl nöbet yaa

Umarım bir an evvel biter
Hocam ben attım kusura bakma rodop dedenin tweetlerini bu yönetimin transfer yapacağı yok makaraya saralım bari olayı dedim.

ortasahamız 2. yarı bu şekilde olucak ozaman
oğulcan belhanda ömer bayram yada emre akbabuş onyekuru

Akbaba güzel bi gol atana kadar 11de olacak. O maçtan sonra zaten direk kap açıklaması gelir 3 yıllık ızatıldı diye

Kolay kolay Hocaya laf etmezdim ama belhanda ve akbaba takıntısı kendi sonunu getirecek farkında değil .. zamaninda satmadı belhandayi şimdi de sözleşme uzatır.. hadi onu da geçtim emre akbabayi gördükçe belhanda bile şirin görünmeye başladı..bu adamın bir boka yaramadığıni koskoca Fatih Terim göremiyorsa sözün bittiği yerdeyiz..
En bombası da bjk maçındaki akbaba hamlesiydi.. 0-0ken 10 kişi kalmışsın rakip yükleniyor ve oyuna akbabayi alıyorsun güler misin aglar misin

Garry-Gomis-Feghouli

Ndiaye-Belhnda
Fernando

Babel
Kuru-Arda-akbaba-feghouli
Taylan

Aradaki kalite ve güç farkına bak. Kulübü ali koç yönetse bunu yapmaya utanırdı​
Yukarisi da cok pahaliydi malesef bize onyekurularin marcaolarin cok oldugu bir takim lazim

MARİANO diyip de.... bizi ağlatmak niyetinde misin ahbert ?
Filho dayıyı da özledik üstat
Adam oğlunu ziyarete geldiği hafta 2 kupa kaldırmıştı
7 yıldır kupa yüzü göremeyen insanlar var bu ülkede

D6dWny_W4AAujwz.webp

Fatih Terim'e kızmakla kalmadım başka türlü söylemlerdede bulundum malatya maçında emre akbaba çöpüne nasıl tahammül ediyor diye.Adam bu yönetimin transfer yapamayacağını bildiği için emre akbabayı futbolcu olduğuna ikna etmeye çabalıyor.

Bir de hoca açıklamasaydı transfer istediğini ve istediği isimleri bu yönetim kesin biz alıyorduk da hoca istemiyora getirecekti olayı.
Iste zeki ve akilli bi taraftar

Sportcell yayınını izliyorum Wba muhabiri aynen şunları söyledi " Diagne gerçekten Wba nın istediği kriterde bir golcü aradığımız forvet bana heyecan veriyor sam allardyce da diagneyi çok istiyor ceza sahasında kritik bitirici vuruşları yapabilecek bir golcü tek aday diagne değil benteke de var ama diagneyi daha yakın görüyorum 800.000 pound kiralama bedeli ve sene sonunda diagnenin takımına tekrar geri dönmesi olarak bir anlaşma olacak " dedi.

yav bu herifler sene başı 16,5 milyon verip santrafor almışlar adam 1 gol atmış.

bize gelince hepsi ölücüye dönüşüyolar. madem çok beğeniyor versinler şöyle bi 6-7 milyon alsınlar diagne'yi.

zorunlu opsiyon yoksa kesinlikle verilmemeli diagne. zaten kazma olduğunu görüp almazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt