Zamalek, Mustafa Muhammed'i Galatasaray'a 2 milyon dolara kiraladı
22:55 | 25 Ocak 2021 Pazartesi
Yazmak:
Muhammed Khairi
Mustafa Mohammed Zamalek oyuncu
İlgili Haberler
Eşref Kasım zamalek onların kalmak için halk ve onyll biri sağlar
Zamalek birkaç saat içinde Hamid Ahad için Suudi teklif bekliyor
Apogressa: İsmaili beni geç kullandı. Al Ahli ve Zamalek'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Zamalek lig kulüpleri ile Futbol Federasyonu toplantısı özledim
Zamalekkulübünün ilk takımının forveti
Mustafa Mohamed,önümüzdeki saatlerde beyaz takımdan ayrılmaya çok yaklaştı ve dış profesyonelliği deneyimlemek için, Saint-Etienne Kulübü'nden son dönemde teklif aldıktan sonra takımdan ayrılmaya kararlı olmasına karşın reddedildi.
Zamalek kulübünden bir kaynak, Türk kulübünün teklifini bir buçuk sezon kiralık olarak iki milyon dolara yükselttiğini, bir madde ile oyuncuyla bir kez ve 6 milyon dolar karşılığında sözleşme yaptığını, ayrıca beyaz kulübün istediği tüm kalemlerin de Zamalek yetkililerini onay baskısına soktuğu nu açıkladı.
REKLAM
Komitenin, Türk kulübü Galatasaray ile görüşmeleri sona erdirmek üzere olduğunu ve oyuncunun çeşitli nedenlerle ayrılmasını, özellikle Afrika düzeyinde 4 maç ceza aldığını ve bu süre zarfında bundan faydalanmamayı kabul ettiğini açıkladı.
Kaynak, komitenin oyuncunun gidişini telafi edebilecek güçlü bir forvet aramaya karar verdiğini, transfer kapısının kapanmasındaki dar süre ışığında, zamalek'in oyuncunun ayrılışının kaderini önümüzdeki saatlerde resmen belirleyeceğini de sözlerine ekledi.
Mustafa Muhammed değerini kanıtlıyor
Mostafa Mohamed, Zamalek'in Mısır Premier Ligi'ndeki maçlarında oynadığı ana formasyonda yer ayırtarak değerini kanıtlamayı başardı, özellikle de Mısır'ın ev sahipliği yaptığı ve Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan Afrika Uluslar Kupası'nın birinciliğini kazanan ulusal Olimpiyat açıcısıyla oynadıktan sonra.
Oyuncu, dış profesyonellik odağı nedeniyle, beyaz listeden çıkalı bir aradan sonra tekrar Zamalek ile maçlara katılmak için döndü ve aswan karşı zamalek saldırı açtı, golsüz berabere sona erdi ve bir gol attı ve sızma gerekçesiyle iptal edildi.