Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bunlar İrfan Gs'ye gitmek istiyorum diye sakatlık ayağına kadro dışı mı bıraktılar.

Renktaş çok aldatıcı ligler Kuzey ligleri.Örneğin Ankaragücü Börven'i aldi Rosenborg'dan gol kralı diye, boş çıktı.Benzer şekilde Trabzonspor Trondsen'i orta sahaya, hazırlık maçı temposuna bile dayanamadı sakatlanıp sezonu kapadı...En iyi Norveç'lo bekler bile bizde işte begenmediğimiz Omar-Linnes... Buna rağmen belli bölgelerde (özellikle fizikli stoper ve pivot santrafor) iyi oyuncular çıkabiliyor.Belki o bölge-profil oyunculara yoğunlaşmak daha doğru gibi.
O yuzden bu liglerden bir pilot takim alip alt yapi oyunculari komple oynatacaksin burada tam yetistirici ligler buralar

Hocam çevireydin bari ya ekrana mal mal bakıyoruz :D
Zamalek, Mustafa Muhammed'i Galatasaray'a 2 milyon dolara kiraladı
22:55 | 25 Ocak 2021 Pazartesi
Yazmak:Muhammed Khairi

الزمالك يقترب من إعارة مصطفى محمد لـ جالطة سراي بـ 2 مليون دولار

Mustafa Mohammed Zamalek oyuncu

İlgili Haberler
أشرف قاسم يطمئن أحداد وأوناجم على بقائهما في الزمالك
Eşref Kasım zamalek onların kalmak için halk ve onyll biri sağlar
الزمالك ينتظر عرضا سعوديا لـ حميد أحداد خلال ساعات
Zamalek birkaç saat içinde Hamid Ahad için Suudi teklif bekliyor
أبوجريشة: الإسماعيلي استعان بي متأخرا.. وأشكر الأهلي والزمالك على دعمهم
Apogressa: İsmaili beni geç kullandı. Al Ahli ve Zamalek'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
الزمالك يغيب عن اجتماع اتحاد الكرة مع أندية الدوري
Zamalek lig kulüpleri ile Futbol Federasyonu toplantısı özledim

Zamalekkulübünün ilk takımının forveti Mustafa Mohamed,önümüzdeki saatlerde beyaz takımdan ayrılmaya çok yaklaştı ve dış profesyonelliği deneyimlemek için, Saint-Etienne Kulübü'nden son dönemde teklif aldıktan sonra takımdan ayrılmaya kararlı olmasına karşın reddedildi.
Zamalek kulübünden bir kaynak, Türk kulübünün teklifini bir buçuk sezon kiralık olarak iki milyon dolara yükselttiğini, bir madde ile oyuncuyla bir kez ve 6 milyon dolar karşılığında sözleşme yaptığını, ayrıca beyaz kulübün istediği tüm kalemlerin de Zamalek yetkililerini onay baskısına soktuğu nu açıkladı.

REKLAM

Komitenin, Türk kulübü Galatasaray ile görüşmeleri sona erdirmek üzere olduğunu ve oyuncunun çeşitli nedenlerle ayrılmasını, özellikle Afrika düzeyinde 4 maç ceza aldığını ve bu süre zarfında bundan faydalanmamayı kabul ettiğini açıkladı.

Kaynak, komitenin oyuncunun gidişini telafi edebilecek güçlü bir forvet aramaya karar verdiğini, transfer kapısının kapanmasındaki dar süre ışığında, zamalek'in oyuncunun ayrılışının kaderini önümüzdeki saatlerde resmen belirleyeceğini de sözlerine ekledi.
4248690471610010792.jpg

Mustafa Muhammed değerini kanıtlıyor
Mostafa Mohamed, Zamalek'in Mısır Premier Ligi'ndeki maçlarında oynadığı ana formasyonda yer ayırtarak değerini kanıtlamayı başardı, özellikle de Mısır'ın ev sahipliği yaptığı ve Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan Afrika Uluslar Kupası'nın birinciliğini kazanan ulusal Olimpiyat açıcısıyla oynadıktan sonra.
Oyuncu, dış profesyonellik odağı nedeniyle, beyaz listeden çıkalı bir aradan sonra tekrar Zamalek ile maçlara katılmak için döndü ve aswan karşı zamalek saldırı açtı, golsüz berabere sona erdi ve bir gol attı ve sızma gerekçesiyle iptal edildi.

Ben halen bu yönetimden transfer bekleyen renktaşlarıma öncelikle büyük saygı duyuyorum ama bir yandan da çok şaşırıyorum

Yahu arkadaşlar bu yönetim Mayıs'da gidici

Bunu çok iyi biliyorlar ve bu yüzden kulübe asla para girdisi yapmıyorlar

Transfer bütçemiz ne ise onun üzerinden bir şeyler yapmaya çalışıyorlar

Bizim transfer bütçemiz 1 milyon euro civarında bir şeydi yanlışım yoksa

İşte biraz da gelen bağışlarla filan bir şeyler yapmaya çalışıyorlar

Ben açıkçası bu yönetimin Halil'i Onyekuru'yu filan almalarını bile büyük başarı sayıyorum

Artık yapacak bir şey yok Mayıs ayına kadar böyle devam edeceğiz

Buna şimdiden kendinizi hazırlasanız iyi olur

En azından beklentinizi düşürmüş olursunuz

Renktaş çok aldatıcı ligler Kuzey ligleri.Örneğin Ankaragücü Börven'i aldi Rosenborg'dan gol kralı diye, boş çıktı.Benzer şekilde Trabzonspor Trondsen'i orta sahaya, hazırlık maçı temposuna bile dayanamadı sakatlanıp sezonu kapadı...En iyi Norveç'lo bekler bile bizde işte begenmediğimiz Omar-Linnes... Buna rağmen belli bölgelerde (özellikle fizikli stoper ve pivot santrafor) iyi oyuncular çıkabiliyor.Belki o bölge-profil oyunculara yoğunlaşmak daha doğru gibi.

Renktaş çoğu dediğine katılıyorum. Özellikle orta sahalar bence de bizim lig için pek uygun olmayabiliyor ancak yeni jenerasyonla birlikte liglerinin de biraz daha geliştiğini düşünüyorum. Mesela bu sene Midjyland grupta Liverpool'dan falan puan kaptı, biz yapabilir miydik? sanmıyorum. Kopenhag geçen sene yarı finali kaçırdı. Başakşehirin üzerinden tır gibi geçti . Şu an özellikle İtalyan ve Alman takımları oraya maden gibi bakıyor. Şu anda zaten bizim hemen altımızda UEFA ligler sıralamamızda. Maksimum bir kaç seneye de geçecek gibi.

Zamalek, Mustafa Muhammed'i Galatasaray'a 2 milyon dolara kiraladı
22:55 | 25 Ocak 2021 Pazartesi
Yazmak:Muhammed Khairi

الزمالك يقترب من إعارة مصطفى محمد لـ جالطة سراي بـ 2 مليون دولار

Mustafa Mohammed Zamalek oyuncu

İlgili Haberler
أشرف قاسم يطمئن أحداد وأوناجم على بقائهما في الزمالك
Eşref Kasım zamalek onların kalmak için halk ve onyll biri sağlar
الزمالك ينتظر عرضا سعوديا لـ حميد أحداد خلال ساعات
Zamalek birkaç saat içinde Hamid Ahad için Suudi teklif bekliyor
أبوجريشة: الإسماعيلي استعان بي متأخرا.. وأشكر الأهلي والزمالك على دعمهم
Apogressa: İsmaili beni geç kullandı. Al Ahli ve Zamalek'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
الزمالك يغيب عن اجتماع اتحاد الكرة مع أندية الدوري
Zamalek lig kulüpleri ile Futbol Federasyonu toplantısı özledim

Zamalekkulübünün ilk takımının forveti Mustafa Mohamed,önümüzdeki saatlerde beyaz takımdan ayrılmaya çok yaklaştı ve dış profesyonelliği deneyimlemek için, Saint-Etienne Kulübü'nden son dönemde teklif aldıktan sonra takımdan ayrılmaya kararlı olmasına karşın reddedildi.
Zamalek kulübünden bir kaynak, Türk kulübünün teklifini bir buçuk sezon kiralık olarak iki milyon dolara yükselttiğini, bir madde ile oyuncuyla bir kez ve 6 milyon dolar karşılığında sözleşme yaptığını, ayrıca beyaz kulübün istediği tüm kalemlerin de Zamalek yetkililerini onay baskısına soktuğu nu açıkladı.

REKLAM

Komitenin, Türk kulübü Galatasaray ile görüşmeleri sona erdirmek üzere olduğunu ve oyuncunun çeşitli nedenlerle ayrılmasını, özellikle Afrika düzeyinde 4 maç ceza aldığını ve bu süre zarfında bundan faydalanmamayı kabul ettiğini açıkladı.

Kaynak, komitenin oyuncunun gidişini telafi edebilecek güçlü bir forvet aramaya karar verdiğini, transfer kapısının kapanmasındaki dar süre ışığında, zamalek'in oyuncunun ayrılışının kaderini önümüzdeki saatlerde resmen belirleyeceğini de sözlerine ekledi.
4248690471610010792.jpg

Mustafa Muhammed değerini kanıtlıyor
Mostafa Mohamed, Zamalek'in Mısır Premier Ligi'ndeki maçlarında oynadığı ana formasyonda yer ayırtarak değerini kanıtlamayı başardı, özellikle de Mısır'ın ev sahipliği yaptığı ve Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan Afrika Uluslar Kupası'nın birinciliğini kazanan ulusal Olimpiyat açıcısıyla oynadıktan sonra.
Oyuncu, dış profesyonellik odağı nedeniyle, beyaz listeden çıkalı bir aradan sonra tekrar Zamalek ile maçlara katılmak için döndü ve aswan karşı zamalek saldırı açtı, golsüz berabere sona erdi ve bir gol attı ve sızma gerekçesiyle iptal edildi.
Yeni mi girdiler bunu

O yuzden bu liglerden bir pilot takim alip alt yapi oyunculari komple oynatacaksin burada tam yetistirici ligler buralar
Aslında bir de mevsim problemi var.Kiş sezonu uzun sürdüğü için futbol oynanan süre kısa.Bizim lige uygun gelişime açık ligler daha çok Belçika, Fransa 2, Balkanlar vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt