Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya futbolunun taktik seviyesi çok başka aga sırıtması normal. Bizim ligte estirirdi o çocukBu arada Hauge Milan’a gittiginde yine kacirdik diyenler vardi ama benim Milan’da izledigim Hauge’nin daha cok pismesi lazim. Bize gelseydi 1-2 macindan sonra cok sallayanlar olurdu bu mu ovulen Hauge diye. Oyun icinde bazen kayboluyor, ozguven ile alakali da olabilir.
Skov Olsen de danimarka liginde show yapiyordu ama Bologna’da duzenli olarak oynatmiyorlar, ilginc.
Ki Skov Hauge yi 50 kez cebinden çıkarırBu arada Hauge Milan’a gittiginde yine kacirdik diyenler vardi ama benim Milan’da izledigim Hauge’nin daha cok pismesi lazim. Bize gelseydi 1-2 macindan sonra cok sallayanlar olurdu bu mu ovulen Hauge diye. Oyun icinde bazen kayboluyor, ozguven ile alakali da olabilir.
Skov Olsen de danimarka liginde show yapiyordu ama Bologna’da duzenli olarak oynatmiyorlar, ilginc.
Yav bu salaklar hulka da salça olmuş. Başlarında fransız versiyon cengiz ve apo var galiba. Deli dana gibi her yere saldırıyorlarMostafa Mohamed için Fransızların attığı tweetlere baktım da onlar da kendi yönetimlerine güvenemiyolar2 kötü yönetilen kulüpten hangisi alacak
![]()
Kenny miller mı acabaLan gece gece aklima takıldı.bu champnchipte yilin oyuncusu seçilip burda bisey yapamayan ortasaha kimdi,hangi takıma gelmişti?bursa mi trabzon mu
Üzerimize baskı yediğimiz anlarda o fiziğiyle ortasahada direnç gösterecektir...
Bence alınmalı
Oyuncu fransizdi galiba,4-5 sene oldu sankiKenny miller mı acaba
Öyle kimse gelmedi yılın oyuncusu değildir oOyuncu fransizdi galiba,4-5 sene oldu sanki
Lan gece gece aklima takıldı.bu champnchipte yilin oyuncusu seçilip burda bisey yapamayan ortasaha kimdi,hangi takıma gelmişti?bursa mi trabzon mu