Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Abdurrahim i olan kaybederMostafa Mohamed için Fransızların attığı tweetlere baktım da onlar da kendi yönetimlerine güvenemiyolar2 kötü yönetilen kulüpten hangisi alacak
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdurrahim i olan kaybederMostafa Mohamed için Fransızların attığı tweetlere baktım da onlar da kendi yönetimlerine güvenemiyolar2 kötü yönetilen kulüpten hangisi alacak
![]()
John Bostock olabilir mi? Ama o Ligue 2 de yılın oyuncusu seçilmiştiOyuncu fransizdi galiba,4-5 sene oldu sanki
Malatyaspor'daki Youssouf'a da teklif yapmışlar.Mostafa Mohamed transferinde oyuncu kulübünde kalırsa şaşırmayızYav bu salaklar hulka da salça olmuş. Başlarında fransız versiyon cengiz ve apo var galiba. Deli dana gibi her yere saldırıyorlar
1 milyar dolar borçları varMümkün değil yav. Koca Barcelona nasıl iflas etsin.
kısa vadede ödenmesi gereken 730m euro borç varmışMümkün değil yav. Koca Barcelona nasıl iflas etsin.
İki takımada championchipten gelen tek oyuncu Trabzonsporda oynayan benik afobeLan gece gece aklima takıldı.bu champnchipte yilin oyuncusu seçilip burda bisey yapamayan ortasaha kimdi,hangi takıma gelmişti?bursa mi trabzon mu
Dembele ve Fati'ye çökelim hemen.1 milyar dolar borçları var
Tsye bi de sol bamba gelmişti galibaİki takımada championchipten gelen tek oyuncu Trabzonsporda oynayan benik afobe
Yedlin i de çok önceden yazmış ve ısrarla irfan Galatasaray da diyorBu Baron kim 8 aralıkta yazmış mısırlıyı
John Bostock. Championship’den gelmedi, fransa ikinci liginde yilin oyuncusu secilmisti.Oyuncu fransizdi galiba,4-5 sene oldu sanki
Abdurrahim i olan kaybeder![]()
1 milyar dolar borçları var

Valla garip şeyler yazmış. İrfan için siyasilerde yardım edecek vs yazmış.Yedlin i de çok önceden yazmış ve ısrarla irfan Galatasaray da diyor
Yok ya vardi böyle biri,ovulyodu geldiginde.2013 yılı da olabilirsalladın gibi geldi Serg..??