Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyide ihtiyacımız olan oyuncu tipi pas istasyonu olabilecek tip. Önde baskı yapacak, ortasahaya gelip +1 kişi oynatacak. Defansı üzerine çekip Onyekuru, Feghouli'ye alan acacak. Boupendza da boyle bir durum yok ki.

Uzaktan şutları biraz da drippling. Maliyetine hiç girmiyorum.

Hatayla aramız iyi. 3 milyon civarı bitirsek efsane olur. Fakat 3'ün üstünde verilen her rakam risk olur.

Bana göre illa pas istasyonu olacak adam gerekmiyor bu oyuna. Zaten ne Falcao ne Daigne istasyon olacak oyuncular değil.

Ceza sahası golcüsü yerine veya statik pas opsiyonu olacak forvet yerine her türlü hareketli forvet bu ligde büyük avantaj sağlıyor.

Bu Diagne' için hala nasıl 13 milyon euro verdik anlamış değilim Kasımpaşa'yı zengin ettik adamlar küme düşmüyorsa bizim sayemizde sonra gidip Mame Thiam'ı Fenerbahçe'ye bedava versinler biz isteseydik kapıyı 10 milyon Euro'dan açardı bay Turgay Ciner ulan ben 13 milyon euro'ya 13 tane Boupendza gibi oyuncu bulurdum yüzde 30 olasılıkla en az 5 tanesi Diagne'den iyi çıkardı ya Falcao için verdiğimiz yıllık 5 milyon euro maaşa ne dersin 10 Boupendza'nın maaşını bir kronik sakata gömüyoruz

eminim ki irfan leipzig maçında 3 tane atmasaydı bugün bambaşka rakamlar telafuz edilecekti.
şayet yabancı sinirlandirmasi gelirse irfan önemli , kabul.
ama bu zamanda bukadar para verilmez.
sinan engin de cikmiş Galatasarayilara sesleniyorum, elinizi çabuk tutun diyor. oyuna gelmeyelim

Arkadaşlar bu Göksel Gümüşdağ denen zatı muhterem Galatasaray düşmanı mı neden bırakmıyor İrfancan'ı 12 milyon euro bonservis mi istiyor acaba Onyekuru'da olduğu gibi İrfancan'ı da mı 6 aylığına 1 milyon euro'ya kiralasak sezon sonunda 10 milyon euro satın alma opsiyonu koyarız iki tarafın da isteği olmuş olur eğer İrfancan iyi oynar ve takımı şampiyon yaparsa sezon sonu 10 milyon euro verip bonservisini alırız yok iyi performans gösteremezse Başakşehir'e geri göndeririz Başakşehir'in bu sezon İrfancan'dan verim alamayacağı kesin zaten en azından bir değişiklik olmuş olur İrfancan için de yeni bir takımda kendini gösterir piyasasını parlatıp Avrupa'ya sıçrama bile yapabilir daha 25 yaşında
10 maç oynayacak adama 1 milyon öro mu. Ciddi değilsin umarım renkdas

Irfancan'ın katkıları son 4 yıldır;
35 mac 3 gol 4 asist
25 mac 2 gol 3 asist
24 mac 2 gol 4 asist
18 mac 2 gol 1 asist

Biz şu adam icin mi 12 milyon avro veya takımın yarisini vermeye niyetleniyoruz😊😊
Bu sene istatistiklerinin cok kotu oldugunu gormystuk ama gecmis seneler de gercekse gote surulecek akil yok bizimkilerde.

Irfanca değil Visca Visca Visca Visca Visca bize Visca lazim

Irfancan'ın katkıları son 4 yıldır;
35 mac 3 gol 4 asist
25 mac 2 gol 3 asist
24 mac 2 gol 4 asist
18 mac 2 gol 1 asist

Biz şu adam icin mi 12 milyon avro veya takımın yarisini vermeye niyetleniyoruz😊😊

sonuna kadar katılıyorum.

elimizde Tarık Çamdal, Emre Akbaba, Diagne vs bir sürü örnek varken, bu gereksiz adama dünyaları verme peşindeyiz, hele ki her ne kadar formsuzda olsa Luyindama' yı ver ver diyenleri gördükçe şaşkınlığımı gizleyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt