Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Say what.... Bu hafta bitiyor zaten
Benden görmüş ali naci dün aynısını yazmıştım 5m+%40 verin kalkın diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Say what.... Bu hafta bitiyor zaten
Bugün görüsme olacak diyorlardi bazilari. Digerleri persembe. Ama cuma macimiz var apo persembe nasil görüsecekBenden görmüş ali naci dün aynısını yazmıştım 5m+%40 verin kalkın diye
Dünya kadar sözleşemsi biten adam var ve yine kimseyi alamadıkkelepir oyuncuları alırken bu kadar uğraşmaktan yoruldum.
ne zaman bonsrevissiz oyuncularla görüşüp hemen alacağız? hep sürüncemede bırakıyoruz işleri...
Oyalama taktiği o. Kapattık transferiBugün görüsme olacak diyorlardi bazilari. Digerleri persembe. Ama cuma macimiz var apo persembe nasil görüsecek
yedlin geliyorsa omar tamamen iptal demektir ama.
hala şişirme haber olduguna ve geleceğine inanmıyorum
omar desek ne olacak başkan. Adam bu sezon yok artık. linnesle sezon gecmez kim geliyorsa gelsin artık cidden mide bulandırmaya basladı transfer dönemiYedlin mi omar mı ikisinide çok ayrıntılı şekilde izleyen varsa cevap verebilirmi gerekçesiyle?

Omardan kötüyse vay halimize dicektim renktaş linnes ile omar arasında pek bi fark yok kezaomar desek ne olacak başkan. Adam bu sezon yok artık. linnesle sezon gecmez kim geliyorsa gelsin artık cidden mide bulandırmaya basladı transfer dönemi
dur daha ne yaptın 6 gün var bu eziyeti 60 gün boyunca çektiğimizi bilirim geçen yaz döneminde en son Etebo'yu alıp kapamıştık transferiomar desek ne olacak başkan. Adam bu sezon yok artık. linnesle sezon gecmez kim geliyorsa gelsin artık cidden mide bulandırmaya basladı transfer dönemi