Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bucaspor'dan öğrencileri Salih Uçan ve Taylan Antalyalı hakkında Sait Karafırtınalar, "Salih Uçan ve Taylan Antalyalı ile gurur duyuyorum. Bu iki futbolcuya ilk kez bizim ekibimiz forma şansı verdi. Bundan dolayı da çok mutluyuz" dedi.

"Salih Uçan'ın sezon sonu için Galatasaray'la anlaştığını öğrendim. Salih'in daha önce böyle bir deneyimi var, Fenerbahçe'de ve Roma'da oynadı. Salih'in Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum." (Radyospor)

yedlin geliyorsa omar tamamen iptal demektir ama.

hala şişirme haber olduguna ve geleceğine inanmıyorum

bizim apo yedlin'i arayacak da newcastle ile iletişime geçecek de ingiltereye gidecek de transfer pazarlığı yapacak da KAP açıklaması yapacak da hepsini 6 gün içerisinde mi halledip oyuncuyla sözleşme imzaladıktan sonra transferi açıklayacak 6 ay olsaydı belki

Omar'ın bu sene dönmesi zaten imkansız. Mutlaka bir sağ bek lazım. Şener ve Linnes ile olacak gibi değil.

Omar'ın anladığım kadarıyla artık futbol oynaması da pek mümkün değil.

Yedlin mi omar mı ikisinide çok ayrıntılı şekilde izleyen varsa cevap verebilirmi gerekçesiyle?

Yedlin mi omar mı ikisinide çok ayrıntılı şekilde izleyen varsa cevap verebilirmi gerekçesiyle?
omar desek ne olacak başkan. Adam bu sezon yok artık. linnesle sezon gecmez kim geliyorsa gelsin artık cidden mide bulandırmaya basladı transfer dönemi

Çağdaş Atan da geçen buna benzer bir açıklama yapmıştı.

Artık oynatmayacağız falan diyordu. Puan kayıpları üst üstte gelince mecbur kaldı yine sahaya sürdü. :asd:

Dün 1 gol 2 asist yaptı Ankaragücü maçında.

omar desek ne olacak başkan. Adam bu sezon yok artık. linnesle sezon gecmez kim geliyorsa gelsin artık cidden mide bulandırmaya basladı transfer dönemi
dur daha ne yaptın 6 gün var bu eziyeti 60 gün boyunca çektiğimizi bilirim geçen yaz döneminde en son Etebo'yu alıp kapamıştık transferi

Omar konusunu halledin bari bu oyuncuya ikinci dönem maaş vermeyeceğiz deyin elden verin gerekirse .Omarin sözleşmesini dondurun bu adam oynayamaz bu sezon artık bir hareketlenme gösterin .Omar in maaşını vermez isek limitten düşmüş oluruz hos kimse TFF limitini takmıyor ama bizim başkan takıntılı .
Sekidika Konya'ya verildi deniyor adamlar bize pisliğin alasını yaptı seneye anlasacagin oyuncuların kulübüne teklif et kiralık mesela Alanya kasimpasa Salih ve Aytaç için yada Bursa'ya teklif et İsmail çokcalis için .çok merak ediyorum ne yapıyor bunlar tüm gün .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt