Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım alabiliriz.
Defansı kötü deniyor ama hızı ile bu ligde eksiklerini kapatır , hücumda da uçar.
Açıkçası beğenmiyorum, süratli, defansı fena değil ama pas oyunu için iyi değil, ortaları okadar iyi değil.

Belkide Newcastle gibi kötü bir takimda oynadığı içindir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

oha. omarın gözünde görme kaybı söz konusuymuş. büyüklüğünü bilemiyorum. haberde şöyle demişler.

"Omar'ın durumuyla ilgili konuştuğum doktorlar bana diyor ki, savaş pilotu olmaz, eskisi gibi olmayacak ama futbol oynamasına mani olmayacak. Bu havai fişeklerin böyle serbest satılması doğru bir şey değil. Benim de elimde havai fişeğin patlamışlığı vardır. Kaşım gözüm dağılmıştır, gözümü Allah korumuştur. Havai fişek oyuncak değil, tehlikeli bir şey.

oha. omarın gözünde görme kaybı söz konusuymuş. büyüklüğünü bilemiyorum. haberde şöyle demişler.

"Omar'ın durumuyla ilgili konuştuğum doktorlar bana diyor ki, savaş pilotu olmaz, eskisi gibi olmayacak ama futbol oynamasına mani olmayacak. Bu havai fişeklerin böyle serbest satılması doğru bir şey değil. Benim de elimde havai fişeğin patlamışlığı vardır. Kaşım gözüm dağılmıştır, gözümü Allah korumuştur. Havai fişek oyuncak değil, tehlikeli bir şey.
Bu coktandir belli. Carole , Davids gibi olur

Adamlar bi KAP Aciklamasi yapti seneler sorna.

Özil bedava diye ...

Ama Bonus ve Imza parasini sözlemdiler ozaman bedava degil cünkü.
3 Mio € FB‘den cikiyorsa, ne az 5 Mio Koc ödüyordur.

Adamlar bi KAP Aciklamasi yapti seneler sorna.

Özil bedava diye ...

Ama Bonus ve Imza parasini sözlemdiler ozaman bedava degil cünkü.
3 Mio € FB‘den cikiyorsa, ne az 5 Mio Koc ödüyordur.
Süper uyduruyorlar kılıfına çıkıp şey diyor yorumcular, normalde bildirmek zorunda değil ama spekülasyonlar olduğu için bildirilmiş😂

Açıkçası beğenmiyorum, süratli, defansı fena değil ama pas oyunu için iyi değil, ortaları okadar iyi değil.

Belkide Newcastle gibi kötü bir takimda oynadığı içindir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yani tutar tutmaz kesin birşey demek zor.
Ama Emrah Başsanin , asist krallığına oynadığı ligdeyiz , başka çok da bir secenegimiz yok :red:

2000 dönemi Fatih Akyel'i saymazsak ki onu bile sayabiliriz Mariano kadar oyun içi katkısı veren başka bek olmadı bizim tarihimizde.

Takımın oyun kurucusu aynı zamanda da en önemli pas istasyonuydu. Herkes dinamizme takılıyordu da ne Omar ne de Linnes onun yanına yaklaşamaz.
eboue var ikisinden de iyi

Süper uyduruyorlar kılıfına çıkıp şey diyor yorumcular, normalde bildirmek zorunda değil ama spekülasyonlar olduğu için bildirilmiş😂
Alemin enayisi biziz heralde herşeyi açıklıyoruz. Gerçi biz taraftar olarak bilmek isteriz gerçekleri bunlar gibi koyun gibi güdülecek bir taraftar kitlesi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt