Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçesi Şampiyon olmazsa yapar onu sadece. O zaman zaten batacakları için 4-5’e indirip bütün kulüpleri batıracaklar.
Fenerle alakası yok fenerle özellikle yalı çocuğuyla hala arası iyi değil Erdoğan'ın yabancı sınırıni ekonomik.sebeblerden istiyor

Bu arada geçen maça 10 yabancıyla başlayan Beşiktaş hakkında meclisten falan kınama açıklaması geldi mi?

Bunu Erdoğan özellikle istiyor Alper Nihat filan değil bonservis paraları yurtdışına çıkmasın ülke içinde kalsın diye kendince haklı yani sezon sonu yine konuşuruz kesinlikle.gelecek sinir spor bakanı bile söyledi zaten o yüzden irfan önemli bizim için
Ben degisecegini (dusurulmesini kastediyorum) zannetmiyorum. Dedigim gibi gundem ve o gunku sartlar ne getiriyorsa bir anda ona gore karar alinir. Zaten burada uzun vadeli proje yok, kimin arkasi gucluyse bir gece ansiz karar degisiyor. Fener'in elinde 20'ye yakin yabanci var, dusurmeye kalksalar ilk once bunlarin sesi cikar. Ayrica RTE'nin ne istedigi onemsiz, kendisi TFF baskani olmak istiyorsa aday olsun :)

Fenerin kadrosunda Samuel ile 15 yabanci + Ferdi var ve Cisse haric kimsenin sözlesmesi yazin bitmiyor. Ferdi holanda milli takimina girerse, yabanci sayilacak. Ve bence Koc baskanin yanina ve Nihat abisinin yanina gidip yabanci sinirinin fazla degismeyecegine göre garanti almistir.
Nihat piyon yahu Allah aşkına nihatin yukarıya sormadan tek bir kararı olduğuna inanan varsa muhtemelen Türkiye'de yasamiyordur Nihat aynen tüpçü gibi yada bogazicine atanan akp vekili gibi kendi adamım olsun şeklinde geldi

Geliyor Allah'ın Aslanıııı :sarıkalp::kırmızıkalp:

5ff9fe7966a97c409bee5955.jpg

İrfan, Yedlin, Yussuf, Mohamad
Bu dördünü kapın gelin, Diagne'yi ve Falcao'yu da salın şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt