Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlin'i bu sezonda 3 maç 90 dk izledim. Rosier etkisi yaratır.
Ben de benzer şeyler söyleyecektim,Rosier'i beğenenler Yedlin'i daha çok beğenir.İlk ABD milli takımında dikkatimi çekmişti ve hemen EPL'ye transfer yaptı.Profili gömülen,defansif takımlara uygun değil (Futbol alt yapısı, mental durumu eksi yönleri) ancak hücum futbolunu benimsemiş bizim gibi takımlarda çok başarılı olur.Bir nevi 4*100 bayrak takımının ABD şubesi.

bonservissiz birsürü oyuncu istiyorum. hepsi de yetenekli ve takıma gerektiğinde katkı vercek topcular istiyorum.

artık bıktım 1 m euro mu 3m euro mu bonservis vereceğiz yada kiralarken vereceğimiz ücreti ödeyebilecek miyiz.

alın kardeşim bonservissiz oyuncuları. abartmayın çok yaşlı almayın ama alın işte. fenerbahçe beşiktaş takımı bunlarla dolduruyor ucuz fiyata sözleşme yapıyor işine yaramazsa 1 m euro gibi cüzi rakamlara satıyor. verdiğin maaş da cebine tekrar giriyor. her açıcan sebest oyuncu transferi win-win'dir. finansal fairplayden çıkıştır.

bu Mostafa Mohamed denilen cocogu alirsak, elimizde fena patliyacak gibi bir his var icimde dagne yi bile aratacak . umarim yanilirim
Genç oyunculara karşı olan önyargı Kerem gibi futbolcularla kırıldı, kırılmalı da. Sönmüş futbolcu eskileri değil, gençler oynamalı. Oyun içinde orta sahada bir tane komutan yeterli...

Ulan bu Falcao elimizde kaldı kalmasına ama 1 ay sonra fabrika ayarlarına dönmüş bir şekilde sahada yerini alırsa ortalığın anasını avradını... ! Hayal kurmak bedava.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan İrfan
Feghouli Arda Onyekuru
Falcao​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt