Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.291
- 3.390
- 2.223
G.sevgisi ve manudan şaşmayın gerisi boş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13,14 yaşında çocuk bırakın eğlensin ne istiyonuz el kadar çocuktancolphshow gibi
saxo spor yazmadan inanmam
Ben de benzer şeyler söyleyecektim,Rosier'i beğenenler Yedlin'i daha çok beğenir.İlk ABD milli takımında dikkatimi çekmişti ve hemen EPL'ye transfer yaptı.Profili gömülen,defansif takımlara uygun değil (Futbol alt yapısı, mental durumu eksi yönleri) ancak hücum futbolunu benimsemiş bizim gibi takımlarda çok başarılı olur.Bir nevi 4*100 bayrak takımının ABD şubesi.Yedlin'i bu sezonda 3 maç 90 dk izledim. Rosier etkisi yaratır.
Yunus ancak 2. ligte oynar.Halille kerem var dogru ama boupendzanin calim yeteneği oyle iyiki cezahasina iyi kivrilyo.gerci yunus akgun de bu isi iyi yapar,keske cagirsak yunusu
sn @mustafa cengiz in yan hesabı bu iş bitmişbeklenen kaynak dediğine göre bu iş bitmez geçmiş olsun
pürüzler giderildiyse az kaldı demek , bariyerleride aşarsalar haftasonu İstanbul'da alır soluğu
SanmamYunus ancak 2. ligte oynar.
Genç oyunculara karşı olan önyargı Kerem gibi futbolcularla kırıldı, kırılmalı da. Sönmüş futbolcu eskileri değil, gençler oynamalı. Oyun içinde orta sahada bir tane komutan yeterli...bu Mostafa Mohamed denilen cocogu alirsak, elimizde fena patliyacak gibi bir his var icimde dagne yi bile aratacak . umarim yanilirim
Mostafa transfer tam Alan gibi gibi. Olmayacak bence

colphshow gibi
İspanya'da öğle vakti şampanya, akşam viski içiyordur.Falcao'dan hiç haber yok mu gen tedavisi mi görüyor anlamadım bu işi...