- 20 Mayıs 2011
- 23.196
- 10.189
- 1.873
Mustafa Muhammed’in transferinde çok sayıda aracı(!) olması büyük sıkıntı yaratıyor(muş)...
Serkan Korkmaz
Serkan Korkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılmıyorum. donk a o yüzdeyi hesapladıysan luyindamada %90 falandır muhtemelen.donkûn hatalarınn %70'i gollük renktaş sorry not sorry
Salah yakın ôrnekten el neny, bahsettiğin genelleme özellikle Cezayir ve Faslı göçmen çocukları için geçerli. Hatta bunu bir sosyolojik durum olarak değerlendiriyorlar. Mısır ne onlar kadar gôç veren , ne de futbolcuları böyle sorun yaşayan bir ülke. Trezeguet,Karım Hafez, El neny v.s ligimize bir sürü mısırlı geldi hepsi sorunsuz topculardi. Biraz ezbere bir yorum olmuş.
Manu'dan aldı o bilgiyi hemen yapıştırdı kodugumun kolpacisi.
Ee 1 sn icinde kivirdi. Alan gibi lan
Ee 1 sn icinde kivirdi. Alan gibi lan
Yuh bu ne şimdi
Gelecek sezon için şimdiden anlaşılsın:
Ali Akman
Salih
Aytaç
Ismail Çokçalîş
Yairo Moreno
Imkansiz ama kontratları bitiyor bu sene:
Wijnaldum
Draxler
Juan bernat
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Taraftar kontenjanından olduğu için iner belki yaÇok isterim ama senelik 20 milyon euro istiyormuş
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yuh bu ne şimdi
36 yaşındaki donk daha makul bi adam değil tabi ama elde bu var.marcao ile oynayınca savunma daha sağlam bi görüntü çizdi. 8 milyon verdik diye ilk 11 e zorla sokmak doğru değil bence. piyasası oluştuğunda satılmalıydı belki de çünkü luyindamanın da yaşı ilerliyor ileride satamayabiliriz.tamamen sakatlık dönüşü form düşüklüğü desek daha doğru olur yoksa bana göre Donk ile mukayese bile edilmez ki donkuda sevdiğim halde diyorum bunu
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yuh bu ne şimdi
Kolpacının teki herhalde. Herkes paylaşınca silmişKimmis bu Sertac? 2000 takipcisi var
Dün sertleşme demişlerdi (muhtemelen zemin kaynaklı), detaylı tetkikler bu gün yapılacaktı ama hâlâ bilgi yok.Tahminim yırtılma olmadığı yönünde; sakatlıktan sonra biraz zorlandı mı sert zeminde sertleşmeye bağlı ağrılar olabilir.Belki bu hafta dinlendirilir ancak bence sakatlık yok.Fegh hakkında açıklama geldi mi sakatlığı ciddi miymiş?