Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Muhammed’in transferinde çok sayıda aracı(!) olması büyük sıkıntı yaratıyor(muş)...

Serkan Korkmaz

Salah yakın ôrnekten el neny, bahsettiğin genelleme özellikle Cezayir ve Faslı göçmen çocukları için geçerli. Hatta bunu bir sosyolojik durum olarak değerlendiriyorlar. Mısır ne onlar kadar gôç veren , ne de futbolcuları böyle sorun yaşayan bir ülke. Trezeguet,Karım Hafez, El neny v.s ligimize bir sürü mısırlı geldi hepsi sorunsuz topculardi. Biraz ezbere bir yorum olmuş.

Hepsi anadolu topcusuydu.

Salahi falan da liverpool bulsun 50 yilda bir.

Gelecek sezon için şimdiden anlaşılsın:

Ali Akman
Salih
Aytaç
Ismail Çokçalîş
Yairo Moreno

Imkansiz ama kontratları bitiyor bu sene:

Wijnaldum
Draxler
Juan bernat

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Salih, Aytaç ve Fatih Kuruçuk ile sezon sonu için anlaşılmış..

Hatta Ali Akman yurtdışı transferi olmazsa onunlada anlaşılmış.

tamamen sakatlık dönüşü form düşüklüğü desek daha doğru olur yoksa bana göre Donk ile mukayese bile edilmez ki donkuda sevdiğim halde diyorum bunu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
36 yaşındaki donk daha makul bi adam değil tabi ama elde bu var.marcao ile oynayınca savunma daha sağlam bi görüntü çizdi. 8 milyon verdik diye ilk 11 e zorla sokmak doğru değil bence. piyasası oluştuğunda satılmalıydı belki de çünkü luyindamanın da yaşı ilerliyor ileride satamayabiliriz.

Fegh hakkında açıklama geldi mi sakatlığı ciddi miymiş?
Dün sertleşme demişlerdi (muhtemelen zemin kaynaklı), detaylı tetkikler bu gün yapılacaktı ama hâlâ bilgi yok.Tahminim yırtılma olmadığı yönünde; sakatlıktan sonra biraz zorlandı mı sert zeminde sertleşmeye bağlı ağrılar olabilir.Belki bu hafta dinlendirilir ancak bence sakatlık yok.

Yeni necati gaziantepteki muhammet demir.almaliyiz.ayrica hataydaki boupednza kadar camarada iyi.ozette izledim,gaziantebin her iki kanatta da icinden gecmis,takip etmek lazim

Yok mu kosckoca forumda Arapça bilen bir insan evladı.

Hepsi Almanca, Ingilizce ve Fransizca.

Bu da bizim ayıbımız olsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt