Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda emre akbaba sözleşme yenilenmemeli Muslera ile uzat Ömer Bayram a indirim teklif et yoksa salla gitsin
Yönetim geç kaldı sene basi verecekti belhandayi 1 yada 2 milyona maaşından da kurtulacaktı emre akbaba da aynı takasta kullanılsa iş yapardi ama bizim yönetim de nerde o akıl .Şuan bile ver Alanya ya al Salih i işte Emre akbaba ile olmuyor işte zorlamanın mantığı var mı ? Takımında 8 numara yok .Yusuf u da alırsan yollla belhandayi maaşından biraz kurtulsan kar say
Marcao+ Nando + Donk haric kimseyle uzatilmamali

yapma üstad donk ile luyindamayı karıştırdın sanki. hata makinesi olan luyindama
ben Luyindama'nin hata yaptığını inkâr etmiyorum zaten hatta Beşiktaş maçındaki mallıklarina epey sövdüm ama dikkat et golü yiyene kadar sahanın en iyisiydi luyi ilk hatadan sonra dağıttı zaten , futbol hatalar oyunu malum , gollerin yarısından fazlası hatalardan geliyor ama bizim forum öyle bi abartıp yangına çeviriyor ki işi adamı direk itin bı tarafına sokuyolar, 2 yıl önce Marcao daha denyo hareketler yapmıştı aynısı onada denmişti , demem o ki her stoper hata yapıyor, 1,2 maç ile yargılayıp abartmamak lazım

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu da kolpacı gibi falcao miami'ye gidecek demiş çok önceden
Kolpa. Mohamedi ilk bu yazmış diyorlar. Ama adamın 4 ay önceden YouTube da Galatasaray ile ilgili skill videosu bile var. Yani bilinen isimler zaten. Bur anda gündem olunca yok 2 ay önce mohamedi yazmış diye başladı herkes.

Sene sonu sözleşmeleri biteceklerden 11

Donnarumma

Elseid Hysaj Ramos Boateng Alaba

Wijnaldum Draxler

Di maria Messi Depay

Aguero

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ben Luyindama'nin hata yaptığını inkâr etmiyorum zaten hatta Beşiktaş maçındaki mallıklarina epey sövdüm ama dikkat et golü yiyene kadar sahanın en iyisiydi luyi ilk hatadan sonra dağıttı zaten , futbol hatalar oyunu malum , gollerin yarısından fazlası hatalardan geliyor ama bizim forum öyle bi abartıp yangına çeviriyor ki işi adamı direk itin bı tarafına sokuyolar, 2 yıl önce Marcao daha denyo hareketler yapmıştı aynısı onada denmişti , demem o ki her stoper hata yapıyor, 1,2 abartmamak lazım

luyindama maç içinde genelde iyi performans gösteriyor katılıyorum ama o hatalar herşeyi sıfırlıyor çünkü stoperin bariz hata yapma lüksü yok fazla. hayatının maçını oynasa bile anlık dalgınlık,konsantrasyon kaybı veya fazla özgüven artık neden kaynaklıysa, o yaptığı hata pahalıya patlıyor. donk ve marcao normal standartlarda hatalar yapıyor bence. uyum da önemli, o ikisi oynayınca daha az gol yedik,daha güven verdi savunma.

Ee 1 sn icinde kivirdi. Alan gibi lan

Kuzey afrikali tum topcular icin net dusuncem ise yaramaz. Yetenekli olsalarda is ahlaklari olmuyor.

Secim kesin yanlis umarim olmaz.

Adam gibi avrupali golcu bulucan. Veya bütcen varsa guney amerikali.
Salah yakın ôrnekten el neny, bahsettiğin genelleme özellikle Cezayir ve Faslı göçmen çocukları için geçerli. Hatta bunu bir sosyolojik durum olarak değerlendiriyorlar. Mısır ne onlar kadar gôç veren , ne de futbolcuları böyle sorun yaşayan bir ülke. Trezeguet,Karım Hafez, El neny v.s ligimize bir sürü mısırlı geldi hepsi sorunsuz topculardi. Biraz ezbere bir yorum olmuş.

luyindama maç içinde genelde iyi performans gösteriyor katılıyorum ama o hatalar herşeyi sıfırlıyor çünkü stoperin bariz hata yapma lüksü yok fazla. hayatının maçını oynasa bile anlık dalgınlık,konsantrasyon kaybı veya fazla özgüven artık neden kaynaklıysa, o yaptığı hata pahalıya patlıyor. donk ve marcao normal standartlarda hatalar yapıyor bence. uyum da önemli, o ikisi oynayınca daha az gol yedik,daha güven verdi savunma.
donkûn hatalarınn %70'i gollük renktaş sorry not sorry

Kolpa. Mohamedi ilk bu yazmış diyorlar. Ama adamın 4 ay önceden YouTube da Galatasaray ile ilgili skill videosu bile var. Yani bilinen isimler zaten. Bur anda gündem olunca yok 2 ay önce mohamedi yazmış diye başladı herkes.
Rengim oraya takılma ben sana 10 sene öncesinden yaparım dilersen. Girip başlık değiştirirsin olur biter :)

tamamen sakatlık dönüşü form düşüklüğü desek daha doğru olur yoksa bana göre Donk ile mukayese bile edilmez ki donkuda sevdiğim halde diyorum bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt