Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluğun gitmesi 2-3 maç üstüste puan kaybına bakar, sırası değil şuan adam yetiştirmenin forma sokmanın. Kim formdaysa o oynamalı. Diken üstünde takım şuan. Heran tepetaklak olabiliriz.
8 milyon verdik diye donk u kesip konya bjk maçlarında oynattı hoca, şanzımanı dağıttı 2 maçta da. kim iyi oynuyorsa o oynamalı.

Şampiyonluğun gitmesi 2-3 maç üstüste puan kaybına bakar, sırası değil şuan adam yetiştirmenin forma sokmanın. Kim formdaysa o oynamalı. Diken üstünde takım şuan. Heran tepetaklak olabiliriz.
valla ne yalan diyim , Donk=Dany saatli bomba hataya çok çok daha açık bı stoper , gelişme geliştirme manasında demedim , Luyindama'nin şu hali bile daha iyi donktan

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi kesinlikle katılıyorum da en azından çıkar dersin ki luyindama bizim için çok değerli bi oyuncu, sakatlıktan sonra toparlaması zaman alacak falan. Böyle kadro dışı bırakarak 10 milyona bile zor satarsın. İletişimsizlik had safhada kulüpte.

Belhanda emre akbaba sözleşme yenilenmemeli Muslera ile uzat Ömer Bayram a indirim teklif et yoksa salla gitsin
Yönetim geç kaldı sene basi verecekti belhandayi 1 yada 2 milyona maaşından da kurtulacaktı emre akbaba da aynı takasta kullanılsa iş yapardi ama bizim yönetim de nerde o akıl .Şuan bile ver Alanya ya al Salih i işte Emre akbaba ile olmuyor işte zorlamanın mantığı var mı ? Takımında 8 numara yok .Yusuf u da alırsan yollla belhandayi maaşından biraz kurtulsan kar say

Gelecek sezon için şimdiden anlaşılsın:

Ali Akman
Salih
Aytaç
Ismail Çokçalîş
Yairo Moreno

Imkansiz ama kontratları bitiyor bu sene:

Wijnaldum
Draxler
Juan bernat

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

adamın ismi mustafa muhammed. iman gücümüz x2 boostlanacak. müslim ilk 11 kurmaya çalışıyor herhalde hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt