Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haldun Domaç: "Başakşehir, İrfan Can için Galatasaray'dan 6.5m € + Emre Kılınç'ı istedi, ama Fatih Terim karşı çıktı. Bunun üstüne Galatasaray, Başakşehir'e Ömer Bayram + 6.5m € teklif etti. İrfan Can yönetimine Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi."

🖇 @aspor

Survivor nedir be kardeşim. İlkokulda oynardık biz o oyunları.? Ama Acur da işini biliyor. Bi kaç adam toplayıp saklanbaç oynatsa,onu izleyip alkış tutacak kitle var. İyi kitle ne kitlersen kitle.
Acun su anda evet millet lolipopları alıyoruz kıcımıza sokuyoruz sonra hep beraber yalıyoruz dese yalayacak bi ton insan var

Yedlin gelecek gibi sanki. Valla eğer Mohamed'de gelirse gayet güzel kadro oluyor. Şampiyonluk için yeterli olur bence. Ben kadro yapmayı seviyorum, bu ikisi gelmiş gibi bir daha yapayım.

Muslera

Yedlin - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Taylan - Belhanda

Feghouli - Arda - Onyekuru

Mohamed

Yedekler : Okan - Linnes - Donk - Taşdemir - Kılınç - Akbaba - Kerem - Babel - Diagne - Oğulcan.

21 dışında kalanlar : Fatih - Ozornwafor - Şener - Sekidika - Bartuğ - Ömer Bayram - Etebo - Ali Yavuz Kol.

İlla ki gidenler olacaktır ama bence gayet yeterli kadro.
Hala belhanda yazılıyor bu kadroya .
11 kişi de gelse gene orada belhanda olacak galiba .hoca da sizinle aynı fikirde ne diyeyim her şey mustehak bize

Bonsveris ücretleri havada ucusuyor da Biz parayi nerden bulacagiz ffp hala devam ediyor

Haldun Domaç: "Başakşehir, İrfan Can için Galatasaray'dan 6.5m € + Emre Kılınç'ı istedi, ama Fatih Terim karşı çıktı. Bunun üstüne Galatasaray, Başakşehir'e Ömer Bayram + 6.5m € teklif etti. İrfan Can yönetimine Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi."

🖇 @aspor
6,5 birde Emreyi ha?
Oh ne bolluk. Cakallara bak, zaten emre irfanin yaptigini yapiyor hemen hemen, birde üzerine 6,5 milyon oh ne güzel dünya.

İrfan'in ille de Galatasaray'a gidecegim diye bir yaklasimi yokmus bilginize #kaynaksaglam

mocuishle kim sözlük duyumcusu mu

Yedlin gelecek gibi sanki. Valla eğer Mohamed'de gelirse gayet güzel kadro oluyor. Şampiyonluk için yeterli olur bence. Ben kadro yapmayı seviyorum, bu ikisi gelmiş gibi bir daha yapayım.

Muslera

Yedlin - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Taylan - Belhanda

Feghouli - Arda - Onyekuru

Mohamed

Yedekler : Okan - Linnes - Donk - Taşdemir - Kılınç - Akbaba - Kerem - Babel - Diagne - Oğulcan.

21 dışında kalanlar : Fatih - Ozornwafor - Şener - Sekidika - Bartuğ - Ömer Bayram - Etebo - Ali Yavuz Kol.

İlla ki gidenler olacaktır ama bence gayet yeterli kadro.

6 numara gelmezse sampiyon olmamiz imkansiz. İlk 3 zor yapariz.

yazar arkadaş sanırım iyi hayalperestmiş,bu dediklerini kısa sürede yapmamız bu yönetimle imkansız.

Amerikali derken yedlinden bahsediyor
Sanki bilinmedik bir sey soylemis yav bosuna gundeme getirmeye gerek yok o sozlukteki herifi

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay : "Yannick Bolasie transferi için çok uğraşıyoruz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt