Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylanın yerine adam yok yav sorunumuz kanatlardaki forvetlerdeki rotasyon muHer mevkide 3 alternatif yok ki. Riskli bence.
Düşündüm taşındım Ali Yavuz'u Denizliye 6 ay kiralamanın mantıklı olacağı kanısına vardım. Adamların hucumcusu yok
bu şuna benziyor diagneyi alıp trezequeti almadık. diagneye orta açıp gollerin yarısını attıran trezequetti. şimdi mostafa geliyor. iyi orta açan bir kanat ve bek olmazsa işimiz zor. abdou iyi orta açıyordu. bu sene iyileşme durumu olursa yetişirse kafacı bir forvetle abdounun katkısını daha iyi görürüz.bu mostafanin attigi kafa golleri güzelde bizde kim böyle orta yapacak?
Halil'e yer açıyorlar bence. O belli ki 3. forvet olacak. Falcao - Diagne - Halil şu anlık düşünürsek. Halil'de biraz kafa varsa 2 hafta sonra formayı bu ikisinden de alır zaten.forvet kesin gelecek yaw bu da gidiyorsa
Haberler dahil mi buna
Aga etebo halen gitmediğnie göre taylanın mevkisini kapatacak oyuncu ve büyük yetenek.Taylanın yerine adam yok yav sorunumuz kanatlardaki forvetlerdeki rotasyon mu)

Affet reis, değerini bilemedik..
Abi inşallah doğrudur çok sevinirim
oo günaydın otur bi çay koyalım renkdaş![]()
2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi
son gün geldiğinde, `halil ibrahim` soframızda pilav üstü `kuru` fasulyemizi yer, televizyon karşısında `amerikan` pastası filmini izlerken patlamış `mısır`ımızı, `kayısı`mızı götürür, en son da keyif...rerererarara.net
Gurrpegi de bu post'a katılmış.
verdiği mesaja göre 6 transfer saydım
biraz da gülelim
Gurrpegi 4+1 diyor halen![]()
2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi
son gün geldiğinde, `halil ibrahim` soframızda pilav üstü `kuru` fasulyemizi yer, televizyon karşısında `amerikan` pastası filmini izlerken patlamış `mısır`ımızı, `kayısı`mızı götürür, en son da keyif...rerererarara.net
Gurrpegi de bu post'a katılmış.
verdiği mesaja göre 6 transfer saydım
biraz da gülelim