Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyospor el watan’i kaynak olarak gosteriyor yani bildigimiz bir haber

sokratis bedelsiz olympiyakosa gitmiş. yav bir kerede şaşırtın alın şu beleş topçuları...

Bu arada bu orta konusuna ben katılmıyorum.

Sanırım ligde en çok orta yapan takımmışız. Malatya maçında ilk yarıda öyle bir istatistik verdi spiker.

Bende inanamadım yani fb dururken orada nasıl lider olmuşuz anlayamadım. :red:

Fakat şöyle bir durum var biz orta açarız zaten açtığımızda rakamlarla sabit fakat ona hareketlenen adam yok içerde.

Bilmiyorum fark ediyor musunuz ama mesela rakipleri izlerken hem fb hem bjk orta açıyorken ceza sahasına en az 3-4 adam sokuyor bizde sadece Diagne oluyor bir de Oğulcan. Açılan ortanın gol olma ihtimali neredeyse %10 falan.

Tamam kötü orta açıyoruz çoğu zaman bekler iyi kesemiyor ama Diagne denen andaval gelen ortalara hareketlenmiyor bile. Benim bildiğim daha doğrusu bana öğretilen orta sana gelmez sen ortaya gidersin.

Bizim forvetler olduğu yerde takılıyorlar. Diagne'nin kafasına çarptırsan bile yine darbeli vuramıyor. Gelen ortaya hareketlenmeyi bırak adam tam kafasına gelenlere zıplamıyor bile. Falcao zaten ayrı bir vakıa.

bakın size paket yapıyorum. bunları alın gelin.

Sanırım ligde en çok orta yapan takımmışız. Malatya maçında ilk yarıda öyle bir istatistik verdi spiker.

Fakat şöyle bir durum var biz orta açarız zaten açtığımızda rakamlarla sabit fakat ona hareketlenen adam yok içerde.

Bilmiyorum fark ediyor musunuz ama mesela rakipleri izlerken hem feb hem bjk orta açıyorken ceza sahasına en az 3 -4 adam sokuyor bizde sadece Diagne oluyor bir de Oğulcan. Açılan ortanın gol olma ihtimali neredeyse %10 falan.

Tamam kötü orta açıyoruz çoğu zaman bekler iyi kesemiyor alan ama Diagne denen andaval gelen ortalara hareketlenmiyor bile. Benim bildiğim daha doğrusu bana öğretilen orta sana gelmez sen ortaya gidersin.

Bizim forvetler olduğu yerde takılıyorlar. Diagne'nin kafasına çarptırsan bile yine darbeli vuramıyor. Gelen ortaya hareketlenmeyi bırak adam tam kafasına gelenlere zıplamıyor bile. Falcao zaten ayrı bir vakıa.
saracchinin kestiği ortalar rakibe kontratak olarak geri dönüyor. kim nasıl hareketlensin? anca taylan felan hareketleniyodur top kesmek için.

bakın size paket yapıyorum. bunları alın gelin.

Bilmiyorum fark ediyor musunuz ama mesela rakipleri izlerken hem feb hem bjk orta açıyorken ceza sahasına en az 3 -4 adam sokuyor bizde sadece Diagne oluyor bir de Oğulcan. Açılan ortanın gol olma ihtimali neredeyse %10 falan.

Tamam kötü orta açıyoruz çoğu zaman bekler iyi kesemiyor alan ama Diagne denen andaval gelen ortalara hareketlenmiyor bile. Benim bildiğim daha doğrusu bana öğretilen orta sana gelmez sen ortaya gidersin.

sadece forvetlik mesele de değil o

bizim ceza sahasına topsuz koşu atan ortasahamız yok

emre akbabanın tek marifeti buydu artık onu da yapamıyor

ceza sahası içinde az adam olunca haliyle kontrolü de kolay oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt