Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakın size paket yapıyorum. bunları alın gelin.

1611672626249.webp

Alex Teixeira yazıp durmayın arkadaşlar. Kendisini bende isterim ama yeni kontratı biten eski kulübü dahil Bir çok çin takımı kendisine adeta NBA kontratı öneriyor. Yani rakamlar 10-15 milyon dolar yıllık. Birini seçip imzalayacak. Boş hayal Teixeira.....

Mohammed ve Seri'yi alıp kapatacağız gibi

saracchinin kestiği ortalar rakibe kontratak olarak geri dönüyor. kim nasıl hareketlensin? anca taylan felan hareketleniyodur top kesmek için.

Daha Malatya maçında gollük kesti Emre Kılınç bom boş dışarı vurdu.

Ceza sahasına 1-2 adam sokarak orta konusunda beklere yüklenmek bana göre saçma.

Bu benfica nasil takim adamlarin çöpü muazzam.yetenek oluyor

Irfan bizi GS li diye degil terim + iki en yakin arkadasi bizde diye istiyor
O zaten bariz ortada ama irfan hangi takımı tutuyor her kafadan bir ses çıkıyor bunlar sallama ben yine en net babasının soyledigine inanırım baba menfaat işlerine girse en basitinden galatasarayli demez fenere yanlardi

Irfan’i kim aliyorsa alsin, bizim icin bu transfer sadece zaman kaybi oldu. Mostafa, sag bek ve 6 numara gelmeli.

sadece forvetlik mesele de değil o

bizim ceza sahasına topsuz koşu atan ortasahamız yok

emre akbabanın tek marifeti buydu artık onu da yapamıyor

ceza sahası içinde az adam olunca haliyle kontrolü de kolay oluyor

Aynen bende onu diyorum.

Mesela Gezzal kesiyor Abu var zaten Larin orada hazır Mensah orada bir de Atiba giriyor. En az 4 adamla kovalıyorlar orada.

Biz geride olmadığımız sürece ceza sahasına en fazla 2 adam sokuyoruz. Belhanda dışarda, Feg dışarda...

Emre Akbaba giriyor ama sonuç belli. Formsuz fizik olarak iyi değildi zaten sakatlıklar çok daha geriye götürdü.

Bunlara bir de hareketsiz forvetler eklenince orta ile gol atmak imkansıza dönüşüyor.

Mustafa halen gelmedin mi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt