Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde bizim kulüptekiler su gün belli olur dediğinde o gün en sakin gün oluyor

Salih Uçan'ın Bucaspor'dan hocası Sait Karafırtınalar, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.
EspmcG_XYAA_K3X

Ben bu sayfaya inanıyorum. Halil ismini ilk yazan sayfa. Ödeme planında pürüzler kalmış diyorsa buradan dönemez herhalde ama Diagne'nin gidişi için kesin haberler çıkmadan da insan inanmıyor Diagne gitmeden forvet gelmez çünkü.

Aşkın ateşin sayfası?

Salih Uçan'ın Bucaspor'dan hocası Sait Karafırtınalar, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.
EspmcG_XYAA_K3X
irfan cuma oldu oldu, olmadi bunu 100-200k ya kisin getirin

Ben bu sayfaya inanıyorum. Halil ismini ilk yazan sayfa. Ödeme planında pürüzler kalmış diyorsa buradan dönemez herhalde ama Diagne'nin gidişi için kesin haberler çıkmadan da insan inanmıyor Diagne gitmeden forvet gelmez çünkü.

galasevgisinden caliyor gibi

Pesin para vermeyen AS'ye oyuncuyu vermeyen takim bize 1.5 yil neden kiralasin yav, 1m€ icin bize kiralayacagina 4e AS'ye verir cok sacma geliyor bu iş

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
As takımı taksitle 5 milyon dolar veriyor. Sen 2 milyon dolara kiralıyorsun opsiyonda 5 milyon dolar diyorlar. Yani AS'nin verdiğinden 2 milyon dolar daha fazla verdiğin için ve kiralama parasını yüksek ihtimal AS'nin ilk taksiti kadar verdiğin için adamlarda sana veriyor doğal olarak.

3 dak izledim Baliklama atlamasindan baska birsey yok kardes yanlis video olmasin

Takip ettiğim bir oyuncu bu. Videoyu izlemeden direk attım. Çok fazla kendini atan bir tip değil normalde. Bana Ndiaye'nin bize geldiği zamanki halini hatırlatıyor. Kaliteli topçudur. Piyasa değeri de 12 milyon gözüküyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt