Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler son anda daha düşük maaşa işi bağlamak ister bu da seneye fb ya da bjk’ye gider.
Yeni yönetim ilk transfer döneminde hata yapmamaya çalışır.Salih de sözünde durursa yazın bizim takıma gelir..
Bu yönetim mayısta gitmeyecek mi
Nasıl sezon sonu için anlaşma yapabiliyorlar
Onu ben de bilmiyom.Belki anlaşmayı şimdiden yapıp yeni gelen yönetime anlaşma için dosyaları verecekler.Yönetim de isterse alır.Fatih hocanın olması avantaj.Bu işleri daha kolay çözüyoruz.Başkan Fatih hoca isterse hayır diyemez..

Niyeki renktaş bence bizim sağ içe cuk oturur bundan iyisini bulamayız gibi
Bu çocuk ayakta kalmakla ilgilenmiyor her bulduğunda atayım kendimi faul alayım derdinde bir adam beyni yok bir kere futbolcunun yeteneksizi bile bir şekilde takımda yer bulur ama beyinsizi istediği kadar yetenekli olsun hiçbir yol olmaz o adamdan bu çocuk yetenekli ama emre mor kadar da beyinsiz cuk falan oturmaz top rakipteyken Leyla gibi geziyor sahada

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_1678.webp

Adettendir , beklenen transferler olursa şu kadro kurulursa ve hoca oyunu okuma konusunda problem yaşamazsa

Şu kadro bence ligin en iyi kadrosu olur..

Diagne yi adam akıllı bir rakama satarsak şu kadronun kurulmama olasılığı yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bakmayın milletin böyle yükseldiğine.. Falcao dan ağzımız yandığı için genç olunca waow olduk hepimiz. Geçen sene olsa kimse gelsin diye bu kadar yaygara koparmazdı. İşin özü bu yani. Şu adamı 90 dk izleyen 1 bilemedin 2 kişidir

Haklisin ama misir ligini kim neden izlesinki renkdas
Ya bakmayın milletin böyle yükseldiğine.. Falcao dan ağzımız yandığı için genç olunca waow olduk hepimiz. Geçen sene olsa kimse gelsin diye bu kadar yaygara koparmazdı. İşin özü bu yani. Şu adamı 90 dk izleyen 1 bilemedin 2 kişidir

Bu çocuk ayakta kalmakla ilgilenmiyor her bulduğunda atayım kendimi faul alayım derdinde bir adam beyni yok bir kere futbolcunun yeteneksizi bile bir şekilde takımda yer bulur ama beyinsizi istediği kadar yetenekli olsun hiçbir yol olmaz o adamdan bu çocuk yetenekli ama emre mor kadar da beyinsiz cuk falan oturmaz top rakipteyken Leyla gibi geziyor sahada

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sene sonu o mevkiye transer lazım ama kesinlikle Cicaldau’yu alsak 10 sene orta saha aramayız aslında.

gerçek mi bak Allahu Ekber diyeceğim yemin ederim nedense en çok istediğim oyuncu idi bu.Totosu aynı gomis gibi zımba gibi şutları olan genç bir topçu doğru mu???
Neyine sevindin bu kadar rdash? Bu kadar sevindiğine göre 7-8 maçını izlemiş olmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt