- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Uğraşma heriflesayı o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğraşma heriflesayı o
6 numara boş kalmış bence oraya bir transfer lazım .üçünü toplasan bir 6 numara olmazEkli dosyayı görüntüle 110302
Adettendir , beklenen transferler olursa şu kadro kurulursa ve hoca oyunu okuma konusunda problem yaşamazsa
Şu kadro bence ligin en iyi kadrosu olur..
Diagne yi adam akıllı bir rakama satarsak şu kadronun kurulmama olasılığı yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah bozmasın bu herif çok iyi tutturuyor.Sağlam bir duyumcumuz var artık
Ben gelmesini istemiyorum. Daha net bir santrfor alınmalı. Ne olduğu belli olmalı en azından. O yüzden söverim rdashİlk kötü macında Mohammed’e ana avrat girilcek bir potansiyel görüyorum
Kostence de oynarken Haginin Fioya gitmesiyle önü açıldı biraz hakkı yenmişti merkez orta saha gözüküyor ama pek öyle diyemeyiz merkez için Nuri Şahin kadar yumuşak kalır yine de çok yetenekli cocuk tebrik ederim güzel öneri renktaşSene sonu o mevkiye transer lazım ama kesinlikle Cicaldau’yu alsak 10 sene orta saha aramayız aslında.
@Melih Sönmez yalvarırım şu adama bi gacı bul.sevdiğimle uğraşırım ben @Murat Ünsal
sen önünden ye
kankime pezo mu diyorsun sen@Melih Sönmez yalvarırım şu adama bi gacı bul.
Ben gelmesini istemiyorum. Daha net bir santrfor alınmalı. Ne olduğu belli olmalı en azından. O yüzden söverim rdash
Sağ açıktaki sekidika gitti feguli sakat Oğulcan sakat sol bek ve sağ bek yedegin sakat marcao yedeği genc emin bence en iyi kadro bizde değil ama biz winner takımız tek farkımız buEkli dosyayı görüntüle 110302
Adettendir , beklenen transferler olursa şu kadro kurulursa ve hoca oyunu okuma konusunda problem yaşamazsa
Şu kadro bence ligin en iyi kadrosu olur..
Diagne yi adam akıllı bir rakama satarsak şu kadronun kurulmama olasılığı yok
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buna küfür de edilmez renktaş dilim varmaz adı da soyadı da mübarek isim buna bir lakap bulmak lazımİlk kötü macında Mohammed’e ana avrat girilcek bir potansiyel görüyorum
O kim?kankime pezo mu diyorsun sen
gel lan artık
6 numara boş kalmış bence oraya bir transfer lazım .üçünü toplasan bir 6 numara olmaz