Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç gerek yok o paraya Salih Aytaç Yusuf sağ bek sol bek Kaan Ayhan alınır takım kurulur .

Irfancan veya gedson fernandez biri gelsin,çünkü 8 numara da sart.seri ise transferin son günü olsa dahi gelir diye düşünüyorum

Sadece mantık yürütüyorum irfan-muhammet ikilisinden bütçe sadece birine yetiyordu muhammet transferi olumlu sonuçlanınca irfandan vazgeçilmiş olabilirmi?

şimdi keyfim biraz yerine geldi , başakşehirde bize kin kusacak, zamalekin st. etienne' e kustugu gibi
komik-gifler-arsivi-tumblr.gif.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 milyondan fazlası zarardır irfana.Yazik günah boşa harcanan para.Akbaba camdal yiğit gökoğlan yetmedi herhalde.O paraya szalai muhammed onyekuru beraber alınırdı

Ben başından beridir irfan ı istemiyorum..

Deniz Türüç ondan daha poyansiyelli biriydi fb onu bile eritti 1 senede..

Yahu alex Teixtiera boşta yahu boşta alın şunu bedava

Sabah dediğim gibi mohammed olur gibi irfan olmaz gibi. Yedlin nerde kaldı bu arada ?

Sadece mantık yürütüyorum irfan-muhammet ikilisinden bütçe sadece birine yetiyordu muhammet transferi olumlu sonuçlanınca irfandan vazgeçilmiş olabilirmi?
Sanmıyorum. Akbil büyük ihtimalle, her görüşmede inatla 10+Emre altına düşmedi. Bizimkilerde mecbur masadan kalktı en son.

seneye takimda fatih öztürk, linnes, sener, saracchi, jimmy durmaz, etebo, bayram, akbaba, belhanda ve falcao'yu kesinlikle görmek istemiyorum.

diagne, feghouli ve babel'den de kurtulmaya bakmak lazim. luyindama belli ki simdi yollanacak. donk su 6 ayda son hizmetini yapip cekilmeli.

tasdemir ve omar'dan da emin degilim. biri futbola döner mi belirsiz. digeri anca asgari ücrete oynayabilir. adam bildigin kronik sakat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt