- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Abi zaten o rakamlara gelemez,bu yeni bi haber değil,bilinen bisey.yine de son ana kadar belli olmazalınmamasına üzülmedim desem yalan olur ama Galatasarayım için hayırlısı ne ise o olsun İnşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi zaten o rakamlara gelemez,bu yeni bi haber değil,bilinen bisey.yine de son ana kadar belli olmazalınmamasına üzülmedim desem yalan olur ama Galatasarayım için hayırlısı ne ise o olsun İnşallah
Bakasetas lazım bize sene sonu da Salih gelirGIDIN SALIHI ALIN
Top geldiği zaman pişik olmuş gibi yürümesine çıldırıyorumOnyekuru yla çıkışa geçebilir diagne. Beni deli eden zibilyon tane hareketleri var ama gol atabilir belki
GSC Mobile App
Tek şikayetim şuana kadar vazgeçilmemesi.İrfancan için 10 milyon verilmezdi.
şimdi keyfim biraz yerine geldi , başakşehirde bize kin kusacak, zamalekin st. etienne' e kustugu gibi
hangisi yönetici serhan1905 mi
Oluru zaten boyle bize de kilinc +3 gibi10 m+ emre kılınç çok büyük ve çok saçma para. fb deniz + 3mye bitirir
Sanmıyorum. Akbil büyük ihtimalle, her görüşmede inatla 10+Emre altına düşmedi. Bizimkilerde mecbur masadan kalktı en son.Sadece mantık yürütüyorum irfan-muhammet ikilisinden bütçe sadece birine yetiyordu muhammet transferi olumlu sonuçlanınca irfandan vazgeçilmiş olabilirmi?
100-200k6 ay sonra bedava alabilecegimiz bir oyuncu icin en fazla 500 bin euro bonservis verilir