Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.767
- 109.587
- 4.878
tercüman bile hazır transfer nerde @mustafa cengiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babasi dedi zaten Gsli diyeBu Sportcell'deki elemanlar ağır kolpacı canlı yayınlarını filan izleyip prim vermeyin.
İrfancan Transferindeki Büyük Sır diye başlık atmışlar açtım izledim yarım saat üşenmeden
Büyük Sır: İrfancan Galatasaraylıymış.
hani hethavat yenferud betfasıle iktirab mustefa Mehmet men el netkal eli Chalatasaray

Elemanlar canlı yayın açmış işte sportcell deki yarım saat filan izledim yayının ortalarına doğru verelim haberi dedi kel olan eleman öbür saçlı herifte irfancan galatasaraylıymış dedi direk kapattım.Babasi dedi zaten Gsli diye
1 haftadir hergün saint etienne haberini yalanliyorum ama nafileHahahaha ayen öyle
Bu Sportcell'deki elemanlar ağır kolpacı canlı yayınlarını filan izleyip prim vermeyin.
İrfancan Transferindeki Büyük Sır diye başlık atmışlar açtım izledim yarım saat üşenmeden
Büyük Sır: İrfancan Galatasaraylıymış.
Valla ben yayin dinlemem.de marke,nexus gibi ivir zivirlar da bende engelli.forza cimbom var,musap gibi surekli son dk geciyo.onu da sessize aldim,rahatsiz ediyo twitleriElemanlar canlı yayın açmış işte sportcell deki yarım saat filan izledim yayının ortalarına doğru verelim haberi dedi kel olan eleman öbür saçlı herif irfanca galatasaraylıymış dedi direk kapattım.
Ahahahah Arapçada gh harfleri yanyana gelir c harfi olur doğru renktaşhani hethavat yenferud betfasıle iktirab mustefa Mehmet men el netkal eli Chalatasaray
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Keramettin TANRIVERDİ aboubakar'dan daha üst model bu adam.şu kontratı biten maregaya biz de talip olalım.
Bu 5-6 milyon eurolara insan uzuluyo harbiden ya,scout 1-2 oyuncu bulaydı da ona vereydikİrfan konusunu kapatalım derim.
Bu kime Allahsız demiş bizle alakası yok konunun sanırım
Firavun kelimesin alınmış İNCİNMİŞ![]()
Bana bu biraz abartı geldi.@Keramettin TANRIVERDİ aboubakar'dan daha üst model bu adam.
belkide olmuşturBaron foruma üye olcakmış sağlam duyumlar gelebilir