Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
Şeref Aydın'ın Aysal yönetimindeki bağlantıları çok iyidi adam ücrete kadar söylüyordu gerçi şeref aydın bile küfür yedi burada : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldiniz Sayın Mehmet Karahanlıbelkide olmuştur
ahaha benim fotografim varda henuz ekleyemedim mobildeyim ondan galibahoşgeldiniz, buyrun profil fotosuEkli dosyayı görüntüle 110392
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaz memet abi sendeyizahaha benim fotografim varda henuz ekleyemedim mobildeyim ondan galiba![]()
Ne diyo acaba![]()
Sesli sözlükten baktım bi bok anlamadım. Yanlış çevirmiş de olabilir ama st etienne ile görüşmeler yine başldı diyor. Perşembe karar günüymüş perş belli oluyor her şey ama yanlış da çevirmiş olabilir çok kelime atlıyor sözlük
Bu iş alan işine dönecek kulübüne ve oyuncuya teşekkür edip konuyu kapatacağız
mohamed saint etienne olmaz.Sesli sözlükten baktım bi bok anlamadım. Yanlış çevirmiş de olabilir ama st etienne ile görüşmeler yine başldı diyor. Perşembe karar günüymüş perş belli oluyor her şey ama yanlış da çevirmiş olabilir çok kelime atlıyor sözlük
Az yukarıda çevirdim renktaş Perşembe gününe kadar ödeme planında da bir şey çıkmazsa bitecek diyorSesli sözlükten baktım bi bok anlamadım. Yanlış çevirmiş de olabilir ama st etienne ile görüşmeler yine başldı diyor. Perşembe karar günüymüş perş belli oluyor her şey ama yanlış da çevirmiş olabilir çok kelime atlıyor sözlük
isim olarak belki hatirlamayiz bazen, fotodan direk geldiğini anlarızahaha benim fotografim varda henuz ekleyemedim mobildeyim ondan galiba![]()

Seni baron yapan kim? Önce onu söyle! Seni kim tanıyor? Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk! ihanet, seni baron yapanları hiçe saymaktır ona göre duyumlarımızı verelimahaha benim fotografim varda henuz ekleyemedim mobildeyim ondan galiba![]()
Yok olum ben değilim, davet ettik foruma arkadaşı. Saolsun kırmadı.Yaz memet abi sendeyiz
Seni baron yapan kim? Önce onu söyle! Seni kim tanıyor? Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk! ihanet, seni baron yapanları hiçe saymaktır ona göre duyumlarımızı verelim