Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1611701536866.webp

@galasevgisi sakin dur

Sesli sözlükten baktım bi bok anlamadım. Yanlış çevirmiş de olabilir ama st etienne ile görüşmeler yine başldı diyor. Perşembe karar günüymüş perş belli oluyor her şey ama yanlış da çevirmiş olabilir çok kelime atlıyor sözlük

önceki sayfada arapça bilen bir renktaş çevirdi :D
ben de google translate dinletip birşey anlamamıştım

@Ahmet Berkealp mohamed, yedlin, ali sowe isimleri ilk senden çıktı görünüyor reis öncelikle bravo.

Gedson konusunda son durum tam olarak nedir. Yada varmı böyle bişi cidden?

Sesli sözlükten baktım bi bok anlamadım. Yanlış çevirmiş de olabilir ama st etienne ile görüşmeler yine başldı diyor. Perşembe karar günüymüş perş belli oluyor her şey ama yanlış da çevirmiş olabilir çok kelime atlıyor sözlük
Az yukarıda çevirdim renktaş Perşembe gününe kadar ödeme planında da bir şey çıkmazsa bitecek diyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Göksel irfanı sikecilere peşkeş çekerse zamanında poz verdiği UEFA kupası ila güzel bir resmi cevap vermeliyiz

ahaha benim fotografim varda henuz ekleyemedim mobildeyim ondan galiba😀
Seni baron yapan kim? Önce onu söyle! Seni kim tanıyor? Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk! ihanet, seni baron yapanları hiçe saymaktır ona göre duyumlarımızı verelim

Mostafa sana çok yükseldim efsane değil de kestane çıkarsan antremanı basar döverim seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt