Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duyumcular, muhabirlerde efsane yalnız. haftanın 4 günü olumlu haber 3 günü olumsuz haber yapıyorlar sonra tekrar başa sarıyorlar. verdikleri bilgiler de içler acısı. yok teklif yapıldı bekleniyor, yok şu gün görüşecekler falan. kalmış 3-5 gün şurda neyin romantizmini yapıyonuz kolpacılar

@Ahmet Berkealp @baron @galasevgisi

Muhammed transferi olumlu biter mi?

Bitirmeye yakın başka transfer var mı?(isim verirsek iyi olur)

ve en önemlisi gelecek topçulara kaynak yaratmak için kimleri yollayacağız?

duyumcu turnoslum budur.

ona göre karar vereceğim

Hoşgeldin bu arada
Mohamed ismini Fatih Hoca cok istiyor,ben zaten 5 aralikta falan ogrendim 8 aralikta yazdim haberi. Olumlu sonuclanmasini bekliyorum.
gidecekler arasinda en yuksek ihtimal diagne luyindama plase falcao.

duyumcular, muhabirlerde efsane yalnız. haftanın 4 günü olumlu haber 3 günü olumsuz haber yapıyorlar sonra tekrar başa sarıyorlar. verdikleri bilgiler de içler acısı. yok teklif yapıldı bekleniyor, yok şu gün görüşecekler falan. kalmış 3-5 gün şurda neyin romantizmini yapıyonuz kolpacılar
hocam benim hesabım belli twiiterda arkadaslar rica etti buraya geldimm twitlerimin hepside duruyor

Mohamed ismini Fatih Hoca cok istiyor,ben zaten 5 aralikta falan ogrendim 8 aralikta yazdim haberi. Olumlu sonuclanmasini bekliyorum.
gidecekler arasinda en yuksek ihtimal diagne luyindama plase falcao.
Baronum forumda sana kolpacı diyenler var ilk sayfalara bak görürsün ama ben hep seni savundum bu dönemden başımız dik çıkacağız allahın izniylen

Özgür Ayten yeni isimle mi kaydolmuş siteye

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt