Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.767
- 109.587
- 4.878
Hoşbulduk
1)Mohammed transferi olumlu gidiyor. Pazartesi netleşir en fazla.
2) Söyleyemem.
3)Kimse
çullanmadan önce duyum/cevapları bekleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşbulduk
1)Mohammed transferi olumlu gidiyor. Pazartesi netleşir en fazla.
2) Söyleyemem.
3)Kimse
Verdik ya işte cevabını daha ne istiyonçullanmadan önce duyum/cevapları bekleyelim
Mohamed ismini Fatih Hoca cok istiyor,ben zaten 5 aralikta falan ogrendim 8 aralikta yazdim haberi. Olumlu sonuclanmasini bekliyorum.@Ahmet Berkealp @baron @galasevgisi
Muhammed transferi olumlu biter mi?
Bitirmeye yakın başka transfer var mı?(isim verirsek iyi olur)
ve en önemlisi gelecek topçulara kaynak yaratmak için kimleri yollayacağız?
duyumcu turnoslum budur.
ona göre karar vereceğim
Hoşgeldin bu arada
arapça öğrendi herkes normaldir
Bizimkiler transfer haberi ararken başka işlerede el atmaya başlamış.
hocam benim hesabım belli twiiterda arkadaslar rica etti buraya geldimm twitlerimin hepside duruyorduyumcular, muhabirlerde efsane yalnız. haftanın 4 günü olumlu haber 3 günü olumsuz haber yapıyorlar sonra tekrar başa sarıyorlar. verdikleri bilgiler de içler acısı. yok teklif yapıldı bekleniyor, yok şu gün görüşecekler falan. kalmış 3-5 gün şurda neyin romantizmini yapıyonuz kolpacılar
diagne Falcao çok güzel haberler baronumMohamed ismini Fatih Hoca cok istiyor,ben zaten 5 aralikta falan ogrendim 8 aralikta yazdim haberi. Olumlu sonuclanmasini bekliyorum.
gidecekler arasinda en yuksek ihtimal diagne luyindama plase falcao.
Baronum forumda sana kolpacı diyenler var ilk sayfalara bak görürsün ama ben hep seni savundum bu dönemden başımız dik çıkacağız allahın izniylenMohamed ismini Fatih Hoca cok istiyor,ben zaten 5 aralikta falan ogrendim 8 aralikta yazdim haberi. Olumlu sonuclanmasini bekliyorum.
gidecekler arasinda en yuksek ihtimal diagne luyindama plase falcao.
ÜSTADDDDDD bizi transferler misin ??????hocam benim hesabım belli twiiterda arkadaslar rica etti buraya geldimm twitlerimin hepside duruyor
@Sami Karakoç arap gacılara yanaşmak için arapça taktikler versene