Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.961
- 9.957
- 2.398
Aha gerçek baron geldi basıldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha gerçek baron geldi basıldık
duyumcu seviyesine gelmişsin reis , patlat bı Twitter bence iplikçi Nedim güzel Nickdirekt bilgi almasam da gündemi kendi içimde öğüterek duyum oluşturma yeteneğini kazandım. İrfan başakta kalır, mohamed gelir, yedlin gelir, diagne kiralık transfer biter
Şeref Aydın en son geldiğinde ego tatmini için gelmişti. Kolpa haberler veriyordu. Onun dışında Özgür Anten biliyordu bir şeyler abi. O da malum sonra saygısızlık etti.Şu forumda tutunabilen bi duyumcu göremedik yav
Küfür gibi
Ali Koç Kapa Mesut Bildirimi yapıyor
arkadaslar forumu tam cozmeye calisiyorum cevap vermeye caliscam herkese. ben bendeki bilgileri paylasiyorum sadece bu arada irfan konusunda yok avrupaya gitti yok fenerbahcenin teklifi kabul edildi inanmayin.
arkadaslar forumu tam cozmeye calisiyorum cevap vermeye caliscam herkese. ben bendeki bilgileri paylasiyorum sadece bu arada irfan konusunda yok avrupaya gitti yok fenerbahcenin teklifi kabul edildi inanmayin.
Korona değildir inşallah haBaşımın sol tarafına ağrı girdi yine bi haberler gelecek galiba durun bi araştırma yapayım
Abi herife a demeden 150 layk gelirse ego da şişirir terbiyesizlik de eder çünkü adamlara okuldan köyüne yeni dönmüş uzay mühendisi gibi davranıldı burada. Şımarmak bizim kültürümüzde var biliyosunŞeref Aydın en son geldiğinde ego tatmini için gelmişti. Kolpa haberler veriyordu. Onun dışında Özgür Anten biliyordu bir şeyler abi. O da malum sonra saygısızlık etti.
ben hesabimda bir cok kez paylastim, İrfancan bu transfer donemi Galatasaray formasını giyecek, bunu defalarcada yadım fenerin araya girmesi biseyi degistirmiyor.Öncelikle hosgeldin...
Gündemde olan isimlerin cogunu ilk sen söyledin...
Benim sadece bir sorum olacak irfan can konusunu biraz daha acarmisin her gün baska haber yapiliyor yok fenere gidiyor yok kaliyor yok bize geliyor son durum tam olarak nedir...
Hos geldin Ahmet. Nasil yardimci olabilirim?arkadaslar forumu tam cozmeye calisiyorum cevap vermeye caliscam herkese. ben bendeki bilgileri paylasiyorum sadece bu arada irfan konusunda yok avrupaya gitti yok fenerbahcenin teklifi kabul edildi inanmayin.
Öncelikle hoşgeldin aramıza. Şunu bir taraftar olarak sormak istiyorum. Çoğu yazdığında üstüne basa basa bazı konularda aksini iddia etmişsin. Kaynağın çok mu sağlam? Bu 1.sorum olacak. 2.ye gelirsek yanlış anlama ama 8 Aralıktan bu yana bir tane olumsuz tweet'in yok sayılır. Tweet mi sildin merak ediyorum.arkadaslar forumu tam cozmeye calisiyorum cevap vermeye caliscam herkese. ben bendeki bilgileri paylasiyorum sadece bu arada irfan konusunda yok avrupaya gitti yok fenerbahcenin teklifi kabul edildi inanmayin.
tesekkur ederim ama gerek yok, bugun aksam uzeri hesabı kapatmayi dusunuyodum benİrfanı getir sana fake takipçi alcam renkdaş