Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar forumu tam cozmeye calisiyorum cevap vermeye caliscam herkese. ben bendeki bilgileri paylasiyorum sadece bu arada irfan konusunda yok avrupaya gitti yok fenerbahcenin teklifi kabul edildi inanmayin.

Öncelikle hosgeldin...
Gündemde olan isimlerin cogunu ilk sen söyledin...
Benim sadece bir sorum olacak irfan can konusunu biraz daha acarmisin her gün baska haber yapiliyor yok fenere gidiyor yok kaliyor yok bize geliyor son durum tam olarak nedir...

arkadaslar forumu tam cozmeye calisiyorum cevap vermeye caliscam herkese. ben bendeki bilgileri paylasiyorum sadece bu arada irfan konusunda yok avrupaya gitti yok fenerbahcenin teklifi kabul edildi inanmayin.

O zaman pratik yapalım baron.

Peki Gedson olayının aslı astarı nedir? Malum İtalyan arkadaş ismini verdi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Şeref Aydın en son geldiğinde ego tatmini için gelmişti. Kolpa haberler veriyordu. Onun dışında Özgür Anten biliyordu bir şeyler abi. O da malum sonra saygısızlık etti.
Abi herife a demeden 150 layk gelirse ego da şişirir terbiyesizlik de eder çünkü adamlara okuldan köyüne yeni dönmüş uzay mühendisi gibi davranıldı burada. Şımarmak bizim kültürümüzde var biliyosun

Öncelikle hosgeldin...
Gündemde olan isimlerin cogunu ilk sen söyledin...
Benim sadece bir sorum olacak irfan can konusunu biraz daha acarmisin her gün baska haber yapiliyor yok fenere gidiyor yok kaliyor yok bize geliyor son durum tam olarak nedir...
ben hesabimda bir cok kez paylastim, İrfancan bu transfer donemi Galatasaray formasını giyecek, bunu defalarcada yadım fenerin araya girmesi biseyi degistirmiyor.

Öncelikle hoşgeldin aramıza. Şunu bir taraftar olarak sormak istiyorum. Çoğu yazdığında üstüne basa basa bazı konularda aksini iddia etmişsin. Kaynağın çok mu sağlam? Bu 1.sorum olacak. 2.ye gelirsek yanlış anlama ama 8 Aralıktan bu yana bir tane olumsuz tweet'in yok sayılır. Tweet mi sildin merak ediyorum.

Hoş geldiniz sayın baronum transferler hakkın da genel bilgi paylaşırmısınız son durum nedir teşekkür ederim şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt