- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Sokak dürümcüsü?
burasi
arka tarafta da güzel bir bahcesi var oturmak icin
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokak dürümcüsü?
Sence gelir mi?Mohamed transferi olmazsa Abdürrahim Bey'e hangi küfürleri edeceğimi belirlemeye çalışıyorum.
Sence gelir mi?![]()
Hocanın işlerinden biri mental olarak elinden gelenin en iyisini yapmak değil mi?mevcut kadroyla lige devam edersek kadro yetersizligi darlıgı sebebiyle şampiyonluk sansımız yok maalesef
üstüne üstlük almadıgımız bazı oyuncuları şikecilere kaptırırsak o da psikolojik olarak etkiler en basta hocayı
Ben bi word document hazirladim küfür icinMohamed transferi olmazsa Abdürrahim Bey'e hangi küfürleri edeceğimi belirlemeye çalışıyorum.
Cünkü biz acikliyoruz ondanBütün spor programlarında bizim kalan limitimiz lirasına kuruşuna kadar dile getiriliyor.
Rakiplerimiz ne yapıyor kimse bilmiyor.
Bunları denetleyen gerekirse ceza kesen bir kurum yok mu?
Bu 3ü Avrupada anca ortada sıçan oynarYedlin Rosier'in bir tık tecrübelisi ve daha hızlısı gibi düşünebiliriz, ayrıca Mohamed gelirse ceza sahasında çok aktif ve hareketli bir oyuncu , Yedlin hücumu hızlandıracak, Saracchi ve Yedlin gibi bekler olunca bu sefer orta sahada hızlı olmayan İrfan,Feghouli gibi yaratıcı isimlerin değeri artar Beyni merkezde kurup kenarları hızlandırmış oluruz ceza sahasına daha çok gireceğimiz için Mohamed'in farkı ortaya çıkar, aslında Fatih hocanın planı bu gibi duruyor, hatta ileride Salih gelecek mesela olası İrfan-Taylan-Salih orta sahası tekniği yüksek bir ekip olur
Buna katılmıyorum.....
Salih belhanda dan çok katkı verir eminim.
....