Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı istiyorMostafa daha gelmedi mi halen
Özgür Hoca nın olmazı gibi bir gelmez dedin sankiGelmez.
Ne alaka yavsalih uçan gelip sahada kız bale takımı üyesi gibi gezince herkes younes belhandanın değerini anlayacak
yani febeş in izinden gidelim diyorsun.2-3 sene sonra hem Hakan'ı hemde Ilkay'ı alsak süper olur, ikiside Galatasaray'lı.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Hocanın işlerinden biri mental olarak elinden gelenin en iyisini yapmak değil mi?
Bir zahmet psikolojisi bozulmasın.
Zaten bir çok maçı aklı sahada değil diye kaybettirdi
Kendisi zaten Kadro'nun yeterli olduğunu kabul etmiş.
Elinde Ligin en çok maaş alan kadrosu var.
Feghuli ve Belhanda dışında bütün oyuncuları kendi aldırdı.
Hiç ağlamaya sızlamaya hakkı yok.
Ha diyorsa ki;" bana ligin 3 gömlek üstünde takım verin ben şampiyon yaparım "
Öyle bir takımı sen bile şampiyon yaparsın Renktaş.
Aldığı milyonların hakkını verip azıcık görevini yerine getirse bugün kargalara 5 puan takmıştık.
Pas oyununda Salih net daha iyi Belhanda'dan. İkisinin de artı eksi yönleri var.
Biri yılda 4 m euro alıyor diğeri max 600 bin euro alır.
Birine 10 m euro bonservis ödedik diğeri beleş.
Neyi kıyaslıyoruz
Keşke simdi gelse Salih hem Salih hem belhanda farklı maçlarda oynasa farkı net görürdük.Belhanda takımımızi her maç 10 kişi oynatıyor ama hoca ve taraftar seviyor enteresanBuna katılmıyorum.
Belhanda iyi olduğu için değil.
Salih Belhanda'dan kötü olduğu için.
Belhandanin değeri :Ssalih uçan gelip sahada kız bale takımı üyesi gibi gezince herkes younes belhandanın değerini anlayacak
Valla o noktadayız sene başında da yazdım.Özgür Hoca nın olmazı gibi bir gelmez dedin sanki
Aksam yine kirmizi showum baslar sanirim. Yarinda cok olurKırmızı istiyor
Kaan yazıyor stoper için ama kendisi dedi yok diye ali nacinin haberleri tutmuyor pek son zamanlardaManyaklar mi bunlar yav ? Sezona donk marcao mu devam edecegiz sadece.
Ali koç 3m euro verir. Gerçi 400 bin euro olarak gösterir.Şuan 1 -2 milyon Euro falan veren varsa özel uçakla yollayalım belhanda yi iddia ediyorum belhandaya bonservisini verelim Türkiye Ligi'nde kimse ona 700 bin Euro vermez
Bence olmayacak, Belhanda'nın attığı her pas bizim için tehlike, rakipler kontraya çıkıyor.salih belhanda kadar baskı altında oynadığında pas oyununda dahi kötü olduğu görülecektir
para mevzusu zaten ayrı bir mevzu ki orada da belhandaya ederinden fazla vermemiz salihten daha fazla etmeyeceği anlamına gelmez
salih büyük takımlarda son derece silik bir adam olacaktır benim görüşüm