Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence olmayacak, Belhanda'nın attığı her pas bizim için tehlike, rakipler kontraya çıkıyor.

Salih eskiye göre olgunlaştı.

Belhanda, Salih'ten güncel olarak daha değerli bir oyuncu olabilir ama aralarında 10 kat maliyet olan iki oyuncu kıyaslanmaz.

Sana 50 tane adam bulurum, Belhanda'dan 10 kat daha fazla katkı verir, maliyeti de daha düşük olur.

bence de bulursun

mesela belhanda değil de salih

alanya maçlarında da görüyorum abartıldığı kadar iyi değil son maç biraz daha göze battı ama kesinlikle sinik ve sağa ver sola ver tarzı bir adam bence

Falcao'nun Temmuz ayinda imza attigini soyleyen hesap ( kesinlikle duyumcu degil) twitler arasinda Cagne de kaldi yazmisti ama bilgi mi tahmin mi belirsiz. Dedigi gibi Cagne kaldiysa Mohammed ihtimali bence cok dusuk.
Olur da Mohammed gelmezse tum duyumculari bloklayin.

salih belhanda kadar baskı altında oynadığında pas oyununda dahi kötü olduğu görülecektir

para mevzusu zaten ayrı bir mevzu ki orada da belhandaya ederinden fazla vermemiz salihten daha fazla etmeyeceği anlamına gelmez

salih büyük takımlarda son derece silik bir adam olacaktır benim görüşüm
Belhanda topçu bile değildir . Bok gibi oynayıp takımı sabote etmeye çalışan bir casustur benim görüşüm

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayan 27 yaşındaki sağ bek DeAndre Yedlin, Galatasaray'ın yaptığı teklifi kabul etti. (Sabah)

Yedlin defansif olarak kötü deniyor ama herif salaha maneye karsi falan oynadi. Bizim ligde max larine karsi oynayacak.

Beratı alacaktık abi. Şimdi en azından taylanın yerine adam yok diye debelenmeyecektik. her işi de eline yüzüne bulaştırmaz ki bi insan

395 bin limiti kalan takım hangi 2 milyonu mısırlılara verip oyuncuyu kiralıyor anlamıyorum.

abdurrahim çıkacak onyekuru ve halil ile transferi kapattık, çok uğraştık diyecek mısırlılara teşekkür edip bir dahaki galibiyete kadar ortadan kaybolacak.

Bunlar transfer filan yapamaz son gün başkan cıkar süslü laflar eder Limit bariyer bilmem ne albayrak arazi olur hic görünmez ortada o kadar

Yedlin hakkında Ingiliz basınında hiç bir haber yok, bu normal değil.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt