- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Alan vol 2Eurosports fr
Gs muhammed transferini bitirmek icin cok ugrasiyor ama aradaki menajerler sikinti cikariyor diye haber girmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan vol 2Eurosports fr
Gs muhammed transferini bitirmek icin cok ugrasiyor ama aradaki menajerler sikinti cikariyor diye haber girmis
Satış yapamamaları bizi bitirdi.Valla o noktadayız sene başında da yazdım.
2010/2011e döner diye düşünüyordum hatta ki hala dönebilir çok kırılgan takımız.
Çok kötü yönetildik son 2 senede.
Bence olmayacak, Belhanda'nın attığı her pas bizim için tehlike, rakipler kontraya çıkıyor.
Salih eskiye göre olgunlaştı.
Belhanda, Salih'ten güncel olarak daha değerli bir oyuncu olabilir ama aralarında 10 kat maliyet olan iki oyuncu kıyaslanmaz.
Sana 50 tane adam bulurum, Belhanda'dan 10 kat daha fazla katkı verir, maliyeti de daha düşük olur.
Belhanda topçu bile değildir . Bok gibi oynayıp takımı sabote etmeye çalışan bir casustur benim görüşümsalih belhanda kadar baskı altında oynadığında pas oyununda dahi kötü olduğu görülecektir
para mevzusu zaten ayrı bir mevzu ki orada da belhandaya ederinden fazla vermemiz salihten daha fazla etmeyeceği anlamına gelmez
salih büyük takımlarda son derece silik bir adam olacaktır benim görüşüm
Mohammed ile ilgili haber goremedım 3 gundur Sami
![]()
Konu nasil belhandaya geldi :crushed:
Hollandalilar bir lafi vardir ''Yuksek agaclar cok ruzgar kaparlar'' , herif buyuk topcu oldugu icin ilgi ve nefret cok.

Ben bütün transferler cuma ya kadar olumlu olumsuz bekliyorum. Pazar pztesi bos is corona yüzündenBugun Mohamed transferi olumlu sonuclansin, amin.
Ben bütün transferler cuma ya kadar olumlu olumsuz bekliyorum. Pazar pztesi bos is corona yüzünden