Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salih uçan gelip sahada kız bale takımı üyesi gibi gezince herkes younes belhandanın değerini anlayacak

İrfan haberleri biranda kesildi bize lazım olan visca aslında şimdi fener şerefsizi viscayi istiyor şerefsizlerin amacı biz almayalım diye almak kaçıncı oyuncu bu .Bizim eksigimiz hızlı bir sağ kanat eğer oyun onyekuru ile değişecek ise diğer kanadında güçlü olacak visca ile sağ tarafı da güçlendirmek önemli .Ortada feguli oynar gerekirse taylanin yanına nakamba gibi birini al topu kapıp kanatlara yada feguliye atsın bu kadar taktik bile bu lige yeter

salih uçan gelip sahada kız bale takımı üyesi gibi gezince herkes younes belhandanın değerini anlayacak
Ne alaka yav

Pas oyununda Salih net daha iyi Belhanda'dan. İkisinin de artı eksi yönleri var.

Biri yılda 4 m euro alıyor diğeri max 600 bin euro alır.

Birine 10 m euro bonservis ödedik diğeri beleş.

Neyi kıyaslıyoruz

Hocanın işlerinden biri mental olarak elinden gelenin en iyisini yapmak değil mi?
Bir zahmet psikolojisi bozulmasın.

Zaten bir çok maçı aklı sahada değil diye kaybettirdi
Kendisi zaten Kadro'nun yeterli olduğunu kabul etmiş.
Elinde Ligin en çok maaş alan kadrosu var.
Feghuli ve Belhanda dışında bütün oyuncuları kendi aldırdı.
Hiç ağlamaya sızlamaya hakkı yok.
Ha diyorsa ki;" bana ligin 3 gömlek üstünde takım verin ben şampiyon yaparım "
Öyle bir takımı sen bile şampiyon yaparsın Renktaş.

Aldığı milyonların hakkını verip azıcık görevini yerine getirse bugün kargalara 5 puan takmıştık.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Cok merak ediyorum kac yasindasiniz ?

Ne alaka yav

Pas oyununda Salih net daha iyi Belhanda'dan. İkisinin de artı eksi yönleri var.

Biri yılda 4 m euro alıyor diğeri max 600 bin euro alır.

Birine 10 m euro bonservis ödedik diğeri beleş.

Neyi kıyaslıyoruz

salih belhanda kadar baskı altında oynadığında pas oyununda dahi kötü olduğu görülecektir

para mevzusu zaten ayrı bir mevzu ki orada da belhandaya ederinden fazla vermemiz salihten daha fazla etmeyeceği anlamına gelmez

salih büyük takımlarda son derece silik bir adam olacaktır benim görüşüm

transfer olayında böyle şeffaf olayım vs dersen transferde yapamazsın milletede rezil olursun

yapılabilecek bütün hile hurda kılıfa uydurmalar yapılmalı bunu yapamayanlar biz gibi baskalarının aldıklarına agzımız acık bakıyoruz

Şuan 1 -2 milyon Euro falan veren varsa özel uçakla yollayalım belhanda yi iddia ediyorum belhandaya bonservisini verelim Türkiye Ligi'nde kimse ona 700 bin Euro vermez

Eurosports fr

Gs muhammed transferini bitirmek icin cok ugrasiyor ama aradaki menajerler sikinti cikariyor diye haber girmis

salih belhanda kadar baskı altında oynadığında pas oyununda dahi kötü olduğu görülecektir

para mevzusu zaten ayrı bir mevzu ki orada da belhandaya ederinden fazla vermemiz salihten daha fazla etmeyeceği anlamına gelmez

salih büyük takımlarda son derece silik bir adam olacaktır benim görüşüm
Bence olmayacak, Belhanda'nın attığı her pas bizim için tehlike, rakipler kontraya çıkıyor.

Salih eskiye göre olgunlaştı.

Belhanda, Salih'ten güncel olarak daha değerli bir oyuncu olabilir ama aralarında 10 kat maliyet olan iki oyuncu kıyaslanmaz.

Sana 50 tane adam bulurum, Belhanda'dan 10 kat daha fazla katkı verir, maliyeti de daha düşük olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt