Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Diagne gidişi gerçektir.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yellow Red Wall

@yellowredwall

·
47sn

#YRW

Aslan yüzü

"West Brom, ilk olarak kiralık olarak Mbaye Diagne için Galatasaray'la anlaştı."

Bağlantı simgesi

@SkySportsLyall

Diagne gitti derler yani Ya Mostafa yada başka bir forvet oldu demek bu.

Hoca bırakmazdı bu sefer yerine adam gelmeden. Sütten ağzımız yandı çok. Bence de Mohamed’in gelişini gösteriyor bu durum. Umarım Diagne orada iyi performans gösterir. WBA almasa bile biraz piyasa yapsa 2-3 e satarız en azından.

Diagne kiralık , maaşını biz ödeyip bonservis alacaz görünen o.

Yönetim oyuncu satabilmekten aciz , böyle geçici çözümler buluyorlar anca.

Neyse ki bonservisi bizde olacak genç sayilabilecek bir oyuncu kazanacağız böylece.

Hala oyuncu satacagiz. Satamiyor bu beceriksizler. Gunde satacagizda 5 oyuncumu alacagiz

Hoca bırakmazdı bu sefer yerine adam gelmeden. Sütten ağzımız yandı çok. Bence de Mohamed’in gelişini gösteriyor bu durum. Umarım Diagne orada iyi performans gösterir. WBA almasa bile biraz piyasa yapsa 2-3 e satarız en azından.
Nese satamasak bile en azından premier lig havası solusun. Anca öyle indirir havasını zaten. Kendini ibra balotelli gibi bişi sanıyor zaten 😁

Hocam ya boş kale ya penaltı atıyor ya, çok arayacagimizi sanmıyorum. O boyuna rağmen kafa golü yok adamın.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elde forvet yok. babelle götürebileceğimizi sanmıyorum. adam kendini kanatlara atıyor sürekli.

umarım aramayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt