Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.786
- 8.608
- 1.933
Umarım Diagne gidişi gerçektir.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral nereye gidiyorUmarım Diagne gidişi gerçektir.
Wba kiralık, wbayi takip eden basın mensupları yazmışKral nereye gidiyor

Mohamed tutmazsa kralı çok ararız.Wba kiralık, wbayi takip eden basın mensupları yazmış
-Diagne kiralandı gece demiştik
Sırada;
-Mohamed
-Yedlin
İle transfer kapanacak![]()
Hocam ya boş kale ya penaltı atıyor ya, çok arayacagimizi sanmıyorum. O boyuna rağmen kafa golü yok adamın.Mohamed tutmazsa kralı çok ararız.
adam 1 şekilde atıyor çünkü.
36 yaşında 190 boyunda 88 kg her uvzu yeterince büyük bir adamım Falcao aciklasin Furkan Korkmaz ve senin gibi olanlara çok güzel laflar sokucam burda bekleyin siz
Nese satamasak bile en azından premier lig havası solusun. Anca öyle indirir havasını zaten. Kendini ibra balotelli gibi bişi sanıyor zatenHoca bırakmazdı bu sefer yerine adam gelmeden. Sütten ağzımız yandı çok. Bence de Mohamed’in gelişini gösteriyor bu durum. Umarım Diagne orada iyi performans gösterir. WBA almasa bile biraz piyasa yapsa 2-3 e satarız en azından.
elde forvet yok. babelle götürebileceğimizi sanmıyorum. adam kendini kanatlara atıyor sürekli.Hocam ya boş kale ya penaltı atıyor ya, çok arayacagimizi sanmıyorum. O boyuna rağmen kafa golü yok adamın.