- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Galatasaray supporters have been raving about him and many appear at pains to lose him judging by their reaction to this news on social media. He has become popular there this season.
Lol
Lol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
by abd ndombeleyi isteyip gedsonla döner miMohamed ✈
Yedlin ✈![]()
Ilk once Ndombele'ye talibiz diyecek, Mou bir tarafiyla gulecek. Sonra saka yaptim aslinda Sissoko'yu cok begeniyoruz diyecek, bakti Mou olmaz dedi bu defa Mou diyecek ki: Gedson'u alin gidin iste zaten oynatmiyorum. Abdurrahim de 'peki' diyip getirecek...by abd ndombleyi isteyip gedsonla döner mi
Herif sonra cidden vazgecmesin?Diagnenin instagram hesabina Diagne bizi birakma kral felan yazalîm adamlar vazgecmesin
Bu itler maregayi almasin ya ilk kez bir transferlerinden cekiniyorum o herif ligin bugi olur
Ali Yavuz da gitti.Demek 2. devre Ali Yavuz - Babel olacak forvet hattı
Ilk once Ndombele'ye talibiz diyecek, Mou bir tarafiyla gulecek. Sonra saka yaptim aslinda Sissoko'yu cok begeniyoruz diyecek, bakti Mou olmaz dedi bu defa Mou diyecek ki: Gedson'u alin gidin iste zaten oynatmiyorum. Abdurrahim de 'peki' diyip getirecek...
dermisim![]()
Diagnenin instagram hesabina Diagne bizi birakma kral felan yazalîm adamlar vazgecmesin

Demek 2. devre Ali Yavuz - Babel olacak forvet hattı
denizlispor babeli mi alıyo rdaşDemek 2. devre Ali Yavuz - Babel olacak forvet hattı
Demek 2. devre Ali Yavuz - Babel olacak forvet hattı
Ali Yavuz da gitti.