Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Klasik ağlamalar diyorsun yani. Anladım o zaman sıkıntı yok. Yarın gelir Moh.bişey oldugu yok ,kasınıyolar ama umarım hiç kimseyi almayız,ağlar durur burdakiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasik ağlamalar diyorsun yani. Anladım o zaman sıkıntı yok. Yarın gelir Moh.bişey oldugu yok ,kasınıyolar ama umarım hiç kimseyi almayız,ağlar durur burdakiler
Ne yazdim?Bu uslubta ne varSu uslubunu ne zaman duzelteceksin
diagne? sen kafayı yemişsinBu mohammed 2021 model tetteh kişisel görüşüm.Adamın mısır gibi ligde istatistikleri ortalama.Diagnenin konuşulan rakamlara gidişi ve bu adamın o rakamlara gelişi hiç doğru gibi gelmiyor. Ben olsam diagneyle devam ederim.
Millet bize bir suru hakeret ediyorken biz raporlamiyoruz ne var bu uslubta hakaret yok kufur yok bisey yokSu uslubunu ne zaman duzelteceksin
2+3 ile hicbirsey yanlis yapmayiz.Bu mohammed 2021 model tetteh kişisel görüşüm.Adamın mısır gibi ligde istatistikleri ortalama.Diagnenin konuşulan rakamlara gidişi ve bu adamın o rakamlara gelişi hiç doğru gibi gelmiyor. Ben olsam diagneyle devam ederim.
YokDenizli'nin forumu falan var mi?
Kamil demissin. Cogu mesajin agresif.Millet bize bir suru hakeret ediyorken biz raporlamiyoruz ne var bu uslubta hakaret yok kufur yok bisey yok
Yok
Adamlar Twitter'da yorumlar bile kapatmış.
Sadece Facebookta açık.
Bilgi alışverişi yapılabilecek platform yok hiç